Reede päev venis ja venis. Ma ei teadnud mida teha, kuidas olla või kuhu minna. Vaatasin suht terve päev oma lemmikut sarja. Grey Anatoomiat. Õhtu lähenes ja Marcus läks oma klassiga retsi peole. Mina kahjuks ei saanud minna. Mind ei võetud. Marcus oleks võtnud aga teised olid selle vastu. See selleks. Tollel päeval Hanna oli päris tubli laps. Päeval ta muidugi ei maganud kordagi. See oli muidugi plus minu jaoks, sest ise otsisin plaane mida teha õhtul.Lõpuks otsustasin, et lähen Marliisi juurde baari tööle. Nii me koos Marliisiga läksime. Liikusin kõige esimesena Marliisi juurde. Sealt läksime trammiga edasi. Käisime ka hessis. Sõime ja läksime tööle. Alguses tundusin vägagi sabarakk Marliisile. Hiljem läks juba kergemaks. Kõik läks ilusasti. Midagi ära ei lõhkunud. Sinna minnes ma olin endas nii kindel, et lõhun kõik asjad ära. Kõige esimesena nägin ühte tuttavat. Olin koos temaga viljandi folgil tööl. Väga tore oli näha. Selline positiivne meel tuli ja isegi väike hirm kadus ära. Järgmisena nägin kahte Marilyni sõpra. Olen nendega ka käinud väljas ja olnud koos sünnipäeval. Lõpuks nägin ka oma endisest koolist koolivenda. Olin suhteliselt üllatunud, et just neid inimesi nägin tollel päeval.Keegi midagi negatiivselt ei öelnud. Nägin, et Marliis võttis ühelt õlle klaasi ära ja see mees hakkas naerma kuna ta ei olnud veel lõpetanud. Seda kuulsin kuidas ütles oma sõpradele, kui ma Marliisi järgi liikusin. Üks kaastöötaja pillas kogemata klaasid maha. Muu oli kõik hästi. Aa, nägin kuidas kolm paari seal toolide peal amelesid. Päris naljakas oli vaadata. Tulin just nurgatagant välja ja nägin seda vaatepilti. Marliisiga tulime üksteisele vastu ja päris head näod olid meil peas. Ühed olid nii hullud, et oleksid kohe seksima hakanud. Aa, jaa siis üks mees kukkus põrandale pikali. See oli siis päris alguses. Turva viskas ta välja. Muud väga ei olnudki või siis ei märganud kuna päris palju klaase oli. Rohkem märkasid klaase kui inimesi. Kuskil kell 4 öösel saime ära. Liikusime Marliisi sõbranna juurde. Rääkisime väheke juttu ja tulime tulema. Taksot ootasime ülikaua ja lõpuks see ei tulnudki. Otsustasime minna trammiga kuna esimene tramm hakkas juba liikuma. Olime selle 5 minutilise maa koos ooteajaga ja Marliisi sõbranna juures käiguga kaotanud 1h. Selle asemel oleksin saanud juba kodus tududa. Lõpuks jõudsin koju kell 6ks. Algul ei saanud magama jääda kuna oli päris palju emotsioone. Jäin niimoodi tuttu, et ma pigem puhkasin ja kuulsin mis ümberringi toimus. Puhkasin niimoodi kaks tundi, käisin vetsus ja puhkasin uuesti kuskil tund aega. Peale seda ärkas Hanna ja liikusime alla sööma. Diivanil tudusin edasi kuid mitte väga sügavalt.Kokkuvõttes mulle õhtu väga meeldis ja loodan ning arvan, et see ei jää viimaseks. Mõned pildid