Eile õhtul otsustasime koos empsiga minna kinno. Algul pidi Avo ja Marcus ka tulema aga nad siiski ei tulnud. Avo ei soovinud tulla ja Marcusega lihtsalt rääkisime üksteisest mööda.

Film mulle meeldis. Vahepeal sai naerda ka. Muidu film oli selline keskmine. Filmi sisu aga hea.

Lapsed olid sellel ajal vanaema juures. Õhtul nägin ka korra Marcust. Tuli vanaema maja ette ja rääkisime väheke juttu. Peale seda läksime koju.

Tänane päev on olnud selline väga ärritav. Esiteks Hanna ei tahtnud minna magama. Viimased nädal aega on Hanna olnud nii võimatu laps. Selline tunne, et tahaks lihtsalt endale kuuli pähe lasta. Hanna nii palju nutab, teeb pahandust, paneb proovile, jonnib ja karjub. Ta võib lihtsalt tundide viisi jonnida ja karjuda, et saada oma tahtmist. Vahepeal lihtsalt viskab ennast pikali. Üldjuhul lasen tal nutta ja karjuda. Mõned üksikud korrad annan järgi ja annan talle oma tahtmise.

Täna algas siis sellega, et ei tahtnud tuttu minna. Käisime siis õues ennast väsitamas. Olime sirka tund aega õues. Hanna ei tahtnud tuppa minna. Võtsin riided seljast ja lasin tal esikus nutta. Nuttis mingi pool tundi. Järgmisena ei tahtnud magama minna. Nuttis kuskil tund aega. Lõpuks jäi istudes magama voodi peal. Kohe oli näha, et võitles unega.

Sain paar tundi vaikust kuniks Hanna ärkas. Hanna tuli mind jälle valvama kuna Marcus tuli külla. Nii kui Marcus meile jõudis oli Hanna üleval. Hakkasime monopoly mängima. Marcus võitis. Ohhjah. Uskumatu, et ma kaotasin. Ju siis veab armastuses. 😄

Nüüd järgmine draama, et Hanna ei taha tuttu minna ja nüüd ma võitlen unega. Hanna hakkab muidu röökima. Ausalt ma ei tea mitu korda ma olen teinud selle kirjutamise ajal väikest puhkusehetke ehk silmad kinni pannud kuskil 5 sekundiks. Tuli on ka maks võimsuse peal. Pliis keegi võtke Hanna nädalaks. Ma tahan väga puhkust. Ma kohe hädasti vajan seda. Ma isegi kirjutasin G, et võtku Hanna endale nädalaks aga ilmselt ta ei ole sellest huvitatud.

Aa, jaa täna on mul terve õhtu poolik olnud sitt olla. Mul vist tunne, et olen haigeks jäàmas. Loodasin, et saan vähemalt homme Hanna lasteaeda viia..

Ausalt, enam ei suuda. Lähen tuttu ja