Laupäeva vara hommikust juba rääkisin. Tulime siis Kreetalt ja Marcus tuli meile lennujaama järgi koos lilledega. Minu lilled tänasel päeval on endiselt ilusad. Samuti ka empsi omad.

Puhkasime välja ja õhtul läksime Marcuse juurde ööseks. Hommikul vara läks Marcus tööle ja mina läksin veidi hiljem Lukase sünnipäevale. Sünnipäev toimus lennumaal, Ülemiste keskuses. Seekord oli ka Anette sünnipäeval. Lasime koos liumäest alla ja lollitasime 😄

Õhtu poole läksime vaatama aga uut iphone 6s plusi. Emps otsustas, et ta tahab ka endale iphone. Sellel päeval ta muidugi seda ära ei ostnud vaid lihtsalt vaatas.

Õhtul läksin Marcusele järgi ja läksime tema juurde. Jäime veel üheks ööks.

Hommikul viisin Hanna lasteaeda. Hanna nii kurb ja nuttis seal. Ma sellel päeval kooli ei läinud. Tegin ära Santorini reisivideo ja käisin postkontoris. Hanna sai uued dressid aliexpressist. Koju jõudes veidikene tudusin ja mõne aja pärast liikusin Hannale järgi.

Koju jõudes koristasin veidikene oma autot. Õigemini viskasin prügi välja ja rehvid panin ära.

Õhtul olin kodus ja nüüd ei mäletagi mida ma täpsemalt tegin kodus. 😄

Teisipäeva hommikul ma mõtlesin, et annan alla. Ei vii Hannat lasteaeda ja magan hoopis. Mingi hetk võtsin ennast kokku ja siiski läksin lasteaeda. Viisin Hanna kohale. Hanna seekord nii hullult ei nutnud. Oli ilusasti. Tulin siis autosse ja mõtlesin, et mida ma siis tegema hakkan. Mul oli nii igav, et ma läksin kooli. Olin kolmes matemaatikas ja füüsikas. Peale seda läksin ma koju. Kodus ma rääkisin empsiga juttu ja mõne aja pärast läksime mustamäele empsile telefoni ostma. Pärast sõime ja siis tormasime Hannale järgi. Käisin Mariette juures ja sain sealt raha.

Õhtul pidime saama Marcusega kokku aga me ei saanudki. Marcus oli haigeks jäänud, samuti ka Hanna. Minu tibukesed on nüüd haiged.

Kolmapäeval ma tahtsin väga kooli minna kuna ma pole siiani kordagi jõudnud kolmapäeval kooli. Hanna pidi jääma empsiga aga Hanna ei suutnud minust lahti lasta. Olin päris tige. Lõpuks ma siis ei läinudki kooli. Hakkasin oma sünnipäevaga tegelema. Tegin facebooki ürituse ja kutsusin inimesi. Sellega oli hull teema. Ma pigem ei hakka sellest siin pikemalt arutama.

Mingi hetk käisin poes. Ostsin mõned asjad ja tulime siis koju. Hanna tudus niikaua kodus ja oli koos Avoga kodus.

Õhtul ostsin veel mõned asjad sünnipäevaks. Juba vaikselt valmistun ette 😄 Mul on suured plaanid aga ei tea kas neid kõiki läbi viin ja kas ma suudan üldse seda teha 😆

Tänasel päeval ärkasin päris varakult ja juba sain esimesed asjad kätte oma sünnipäevaks 😁

Oregano krõpsud on mega head!!

Muidu panen ka oma iphone 7 müüki kuna tahan osta iphone 7 plusi. Lisainfot saades kirjuta mulle ☺️ #teanetolenimelik