Hommik algas nagu ikka. Käisime söömas. Seekord läksime sõitsime autoga sööma. Olime lahedad 😆 Igatahes peale söömist tulime võtsime oma asjad ja paarutasime teisele poole saart.

Kõige pealt käisime me Kournas Lake juures. Alustasime oma tuuri suveniiri poes. Ostsime sealt mõned asjad ja suundusime järve poole. See oli väga ilus järv. Vesi oli väga helesinine ja vahepeal selline tumesinine. Mõtlesime, et rendime ka väikse veesõiduki. Meie sõidukil oli ka liumägi küljes. Lasime sealt kaks korda alla. Avo ühe korra. Mina, Hanna ja Andri aga rohkem. Andri meist kõige rohkem. Emps aga ei soovinud üldse. Kahju aga noh pole midagi teha.

Peale sõitu läksime vaatasime veel poodidesse. Käisime ka muuseumis. Seal olid puust skulptuurid. Neid oli seal väga palju. Käisime ka Sfendoni koopas. Seal nägin nahkhiirt ka.

Mõne aja pärast aga liikusime Mount Ida poole. See on siis kõige suurem mägi lumise tipuga. Sinna sõit polnud kõige lihtsam. Waze ei andnud mingit tulemust. Me hakkasime lihtsalt sõitma paberkaardi järgi. Jõudsime siis väga kõrgele. Teed olid väga koledad ja kivised. Kohe näha, et vahepeal on mingid varingud seal olnud. Tee peal jooksid vabalt ka kitsed. Olime jõudnud juba pilvega samale piirile. Täiega lahe oli. Käisime tegime ka õues pilte. Tunda oli, et õhk on niiske ja külm. Tegime mõned pildid ja hakkasime alla tagasi sõitma. Seal oli juba asfaldi lõpp ja sealt edasi ei tohtinud sõita. Neid lumiseid mäetippe kahjuks ei näinud kuna seal oli päris palju pilvi.

Tegime vahepeatuse mingis külas. Käisime mini marketis ja ostsime näksi. Ostsin ka oregano krõpsu. Täiega head olid. Sõitsime edasi. Algne plaan oli sõita koju. Koju me siiski ei sõitnud. Tegime vahepeatuse Rethymno linnas. Jõudsime sinna veidi enne kella 19:00. Siin hakkab kella 7 ajal pimedaks minema. Pimedaks läheb siin hästi kiiresti. Niisiis nägime valges linna ja pimedas. Linn oli väga ilus. Oli palju baare. Inimesi oli paksult täis. Kohti väga ei olnud. Kõigil oli nii lõbus seal, et mul tuli ka suur tahtmine sinna jääda. Seal tehti veel vesipiipu, mis oli väga hea lõhnaga. Kutsuva lõhnaga. Kahjuks sinna ei jäänud kuna tempo oli peal.

Käisime paljudes poodides. Vaatasime ringi ja kuskil 9 ajal liikusime tagasi. Auto oli vaja kell 10 ära anda. Söömine oli ka kella 10ni. Plaan oli siis nii, et mina võtan söögid. Avo ja emps koristavad autot, viivad asjad tuppa, tangivad ja viivad auto ära. Mina hoidsin seal sööke. Need koristajad on seal mega kiired ehk pidin kümne küünega kinni hoidma nendest.

Peale söömist jäin mina Hannaga koju. Teised läksid pidutsema. Mõne aja pärast tulid ka nemad.