Hommik hakkas väga varakult. Teised käisid autol järgi. Seejärel suundusime sööma. Koheselt hakkasime liikuma kloostrisse. See oli meist 110km eemal. Minu meelest polnud see mõtekas sõit kuid samas oli mida vaadata. Kloostri pulye mul pole. Sellel ajal pidin akut hoidma. Ma polnud peaaegu terve päev netis. Ainult mõned minutid vahete vahel.

Mägiteed on õudsad. Teed on ikka väga kitsad. Mõnes kohas hakkas päris paha. Piirdeid üldjuhul ei olnud. Mõnes kohas olid pandud mingid kivid ette. Tee ääres oli veel palju selliseid väikseid kohti. Nägid välja nagu väiksed palvemajad aga kui hakata lugema siis need pigem mõeldud inimesele, kes on surma seal saanud. Liikluskultuur on siin minu meelest jube. Neil vist suunatuli ei eksisteeri.

Peale kloostrit oli suund roosa ranna poole. Selles pidime ikka ilgelt pettuma. Igal pool oli veel pilte kuidas rand ongi roosa ja vesi on roosakas. Seda kahjuks ei olnud. Arvasime, et mingi kindel koht on kui minna natukene eemale. Mingi hetk küsisime kohalikult ja ta ütles, et me vaataks vee äärt korralikumalt. Hakkasime siis uurima ja tõesti oli väheke roosat liiva. Saime teada, et see on periooditi. Mingi aja tagant läheb täiesti roosaks neil. Meie kahjuks jõudsime valel ajal, et seda kõike näha. Kurb muidugi aga me saime teada eestlastelt, kes käisid üks päev varem seal, et neil oli see ilusalt roosa ja soovitavad sinna minna. Kuid muidu oli seal väga ilus rand. Vesi oli ka meeletult ilus.

Tagasi teel saime aru, et kui sõitsime randa siis tegime ilge suure ringi. Liikusime siis koopa kirikusse. Kirik, mis asub koopas. Koobast oli väga lahe uurida taskulambiga. Käisin ka koopa lõpus. Väga kõhe oli seal. Hingata oli ka raske. Tunda oli niiskust.

Tegime sealses väikeses kohvikus peatuse ja võtsime söödavat. Mina sõin pitsat, Andri friikaid lihaga ja Avo pirukaid. Emps endale ei võtnud miskit.

Peale toitu läks mu ema rooli. Ausalt öeldes sõidab ikkagi Avo paremini seal mägedes. Sõitsime siis kodu poole. Tee peale jäi ka suur kanjon. Nägime ka selle ära. Saime süüa ka õhtusööki ja siis läksime magama. Uni tuli kiirelt.