Hommik läks väga kiiresti kuna magasime natukene sisse. Jäime hommikusöögile hiljaks. Hommikusöögiks võtsime krõbinaid. Kõrvale sidrunimahla ja Hanna jõi õunamahla.

Peale söömist läksime koheselt randa. Rannas olime terve päev. Vahepeal käisime basseinis. Meres pole ma veel kordagi ujunud. Käisin Andri krokodilliga ujumas nii, et istusin seal peal. Sulistasin ainult jalgadega ja mul oli ikka külm. Tegelikult basseini ja mere vesi on täpselt sama kraadi. Viimasel ajal on üldse nii, et ei suuda ujuma minna.

Sellel päeval olin hästi näljane ja käisin varakult lõunat söömas. Käisin koos Avo ja Hannaga. Emps ja Andri veel ei soovinud süüa. Tagasi tulles läksid nemad. Me siis päevitasime seal. Mingi hetk tahtis Avo ja emps jalutama minna. Mina pidin Hannat tuttu panema. Panin Hanna kärusse ja ise läksin pikali maha. Ma päevitasin kokku seal tund aega. Ausalt öeldes ma jäin magama. Ärkasin selle peale üles, et külm hakkas. Mingi suur paks pilv tuli ette. Mõne minuti pärast jõudsid ka teised minuni.

Sellel päeval käisime ka muulil. Seal oli mingi huvitav kabel. Vaatasime seda ka seest. Emps oli bikiinides ja mina kleidis. Me jagasime ühte kleiti kuna emps ei tahtnud paljalt sinna minna.

Pärast läksime tuppa. Vahetasime riideid. Otsisime üles bussipeatuse. Homme hommikul on vaja sinna minna. Niisiis vaatasime ka seal ringi. Nägime lahedat hotelli, kus igal toal on oma bassein rõdul. Mõne aja pärast läksime sööma.

Söögiks saime seekord ka pitsat ja jäätise torti. Lisaks pakuti ka arbuusi. Muidu nagu ikka rootsi laud ja valid ise endale toidu.

Õhtul läksid Avo ja Andri varakult tuppa. Me läksime aga linna. Käisime ühes lahedas restoranis. Seal esitati nabatantsu. Muidugi kaasati ka restoranist mõned mehed kaasa tantsima. See oli päris naljakas. Käisime ka poodides.

Koju jõudes nägin, et olen ikkagi päris palju päikest saanud. Jõudsime täpselt kell 12 öösel oma voodisse ja läksime tuttu.