Hommik siis algas sellega, et hakkasin vaikselt pakkima nii enda kui ka Hanna riideid. Kui mul pakitud sai siis hakkasin tegelema käru müügiga. Müüsin baby jogger city mini gt käru ära. See roosa käru. Roosat kaarvarju ma siiski maha ei müünud. Inimene, kes ostis käru tegi kande kahelt arvelt. Pidin siis viima käru posti enne reisi. Ootasin tükk aega Marcust, et koos minna posti panema. Lõpuks jõudsime sinna 20 minutit enne, kui see kinni pandi. Sõitsin sellel päeval esimest korda oma lamellrehvidega. Erilist vahet ei tundnud. Sõitsime Lasnamäele pitsakohta ja sõime pärast pitsat. Aeg hakkas peale tulema ja liikusime siis kodu poole.

Marcus siis laenas oma isalt autot ja viis meid ilusasti lennujaama. Kui me hüvasti jätsime siis hakkas mul päris kurb, et Marcus meiega ei ole.

Lennujaamas olime sirka 2h varem ja ikka jõudsime viimastena lennuki peale. Tuli isegi teade, et viimane kutse pardale.

Lennureis läks suhteliselt hästi. Hanna oli üllatavalt tubli. Lend läks kokku 3h ja 40minutit. Vahepeal seisis seal vahekäigus ja vahepeal oli pikali. Ostsin endale lennuki pardalt 20€ga päris hea lõhna ka.

Kohale jõudsime kuskil veidikene enne kella 12 öösel. Oma voodisse saime alles kell 4 öösel. Hotell on päris kole aga samas väga miskit ei ole kurta ka. Esimene emotsioon oli see, et miks nii vähe voodeid. Sellele saime pihta. Emps unustas ühe paberi anda kus oli kirjas, et meil kaks eraldi broneerinut ja kaks eraldi tuba. Saime päris vanaaegse toa. Meil selle eest väga ilus vaade ja mega suur rõdu. Tubadega oli üldse üks pull lugu aga sellest juttu järgmises postituses.

Hotellil on siis peamaja ja mitu erinevat maja. Peamajast meie majani on sirka 10 minutit jalutada. Meie maja on 4 korruseline. Palju meil siin hotellitube on, seda ei tea. Igatahes teel siis jalutades

tundsime väga palju erinevaid lõhnu. Öösel oli siin veel õrn muusika baarist.

Kuidas meil tuli plaan minna Kreetale? Tahtsime tulla reisile ja nautida päikest. Algul oli plaan minna Küprosele läbi Poola ja tagasiteel läbi Viini. Vahemaandumise aeg oli 12h ja 7h.

Helistasime siis oma lemmik reisifirmasse ja nad pakkusid meile viimase hetke pakkumist Kreetale. Mõeldud ja tehtud. Paketihind tuli 385€ ja kõik hinnas. Toidud ja joogid ka! Liiga hea pakkumine, et mitte minna. Niisiis läksime.