Teisipäeval käisin ma koolis. Mul oli kaks matemaatikat ja peale seda füüsika. Tulin peale seda siis koju. Olin kodus ja tegin oma asju. Mõne aja pärast läksin Hannale lasteaeda järgi. Pidin ta viima kiiresti vanaema juurde kuna lasteaias toimus lastevanemate  koosolek.

Osalesin oma esimesel lastevanemate koosolekul. See mõte tundus minu jaoks väga lahe ja huvitav. Jõudsin peaaegu õigel ajal kohale. Koosolek hakkas kell 17:00. Mina jõudsin aga 2 minutit hiljem. Koosolek kestis sirka tund aega. Räägiti siis lasteaia kodukorrast, laste riietus, üritustest ja muudest teemadest. Õpetaja rääkis ka, mis on nende töö ajaloos juhtunud jne. Mille kohapealt mul pisar silma tuli oli see kui nägin ukse kõrval mõõdupuud ja õpetaja ütles, et täna oli neil mõõtmine. Sinna oli ilusasti kirjutatud Hanna Lisette. Pisar tuli sellest, et ma kujutasin ette kuidas Hanna seal seisis oma imelise naeratusega. Samas oli kurb, et mina teda sinna alla ei pannud ja ei mõõtnud. Tuli kurbuse hetk, et mina pean koolis olema ja tema lasteaias.

Peale koosolekut läksin ma vanaema juurde. Ma laadisin seal telefoni ja sõin. Hanna mängis seal oma mänguasjadega. Mõne aja pärast läksime Marcuse juurde. Panin turvatooli ja käru tema autosse ning sõitsime üheskoos pitsat võtma. Peale pitsat sõitsime Stroomi randa. Jalutasime seal ja mugisime pitsat. Hanna jäi mingi hetk tuttu ja magas kuni koju jõudmiseni. Marcusega rääkisime päris pikalt autos ja vahepeal ka ”vaikisime” 😀

Koju jõudsin päris hilja ja olin päris väsinud. Lisaks oli Hanna haigeks jäänud. Oksendas öösel päris mitu korda. Pidin kõik voodilinad vahetama ära ja suur karu sai ka mustaks. Vaiba peale suutis ka oksendada. Hanna lihtsalt ei suutnud seista ega istuda. Ta jooksis niimoodi ringi. Öösel ei saanud me mõlemad magada.

Hommikul ärkasime suhteliselt hilja. Tulime alla koheselt sööma. Hakkasime siis koos telekat vaatama. Une segaselt istus ja passis minuga koos päris kaua telekat. Igatahes Hanna lasteaeda ei jõudnud. Mina ei jõudnud ka kooli. Mul oli veel matemaatikas kontrolltöö. Selle pean nüüd järgi tegema. Kuna ma ka teist nädalat ei ole jõudnud ühiskonda ja ajaloo tundidesse siis kindlasti on vaja seal ka miskit teha.

Terve päeva oleme siis kodus passinud. Hannal lisandus õhtuks palavik. Tuli ka väikene nohu. Mina olen terve see aeg vaadanud Grey Anatoomiat. Päeva lõpuks vaatasin ka ühe filmi ära. Film oli päris huvitav. Filmi nimeks on ” Nende esimene aasta”. Seal oli abielupaar, kes aasta pärast läksid lahku kuna mees armus oma eksi ja naine armus oma töökaaslasse. Lõpuks kui nad lahku läksid siis nad ei rääkinud kelle juurde nad tormasid. See eks ja töökaaslane oli suhtesse astunud. Niisiis nad läksid ka lahku ja kõik olid õnnelikud, et said oma armsama endale.

Praegusel hetkel magab Hanna diivanil. Mina kirjutan siin oma blogi. Korrigeerisin ka eelmist blogi postitust. Plus mulle vahepeal tundus, et olen mõned asjad rääkimata jätnud. Niisiis tahaks nendest juttu teha.

Ostsin Hannale kolm mänguasja. Ühes mänguasjas pidin pettuma. See maksis 16€ ja see ainult laulab. Okei, seal on niiöelda kolm potti ja kui neid üks haaval panna ühe poti sisse siis see hakkab laulma. Siiski arvan, et see mänguasi ei olnud seda väärt. Teine mänguasi oli nupumäng. Mina vähemalt nimetan seda nii. Seal siis sellised jublakad mida saab lükata valgele alusele ja nii pead saama kokku midagi kunstilist. Kolmas mänguasi oli mõeldud siis mänguköögi jaoks. Seal olid mõned juur- ja puuviljad, nuga, lõikealus, mõned köögiriistad ja pann. Andrile väga meeldis see mänguasi ja nüüd see mööda maja laiali. Palusin korduvalt, et ta viiks selle minu tuppa aga seda ta ei teinud.

Ma ei tea kas ma seda juba kirjutasin aga müüsin oma iphone 6s maha. Ostjaks oli siis minu kallis Mariette. Tema on siis see, kes Hannat vahepeal hoiab. Okei, ikka päris tihti. 😀 Minu kaamera on endiselt müügis. Sony a5000. Keegi soovib?

Lisaks pean mainima, et pean ikkagi oma iphone7 garantiiremonti viima. See filmib väga ebakvaliteetselt. Selline tunne nagu filmiks gopro kaameraga. Vahepeal tuleb selline sahisev ja kolisev hääl. Millest see tuleneb ei teagi seda.

Täna emps tegi kleidi endale. Õigemini ta läheb sellega sünnipäevale. Sünnipäeva peo teemaks 19.sajand. Kleit valmis 6 tunniga. Pildid lisan ka.

Seda postitust kirjutades tegin vahepealse pausi. Marcus helistas mulle ja üllatas mind sellega, et ta tuli minu maja ette. Ma pidin siis korraks välja minema. Keerasin Hannat veidikene diivanil ja siis panin jope selga. Õue minnes siis istusin ta autosse. Marcus üritas mulle algul nalja teha aga ma sain kohe sellest aru, et see oli nali. Nali oli päris lollakas, et sellest ma siin rääkima ei hakka. Peale seda tõstis tagant istme pealt lilled välja. Lilled on väga väga ilusad. Eriti mulle meeldib see tumelillakas värv. Mu kallike hellitab mind ikka päris korralikult 😀 🙂

Rääkisime väheke juttu ja mingi hetk pidin tulema tuppa. Hanna ärkas ka mõni minut peale seda ülesse. Hannal on praegusel hetkel läinud aina hullemaks. Enam ei soovi ka minu lohutusi ja nutab nurgas koos minioniga 😦

Üritan nüüd Hannat ikkagi uuesti lohutama minna ja loodan, et väga hull öö ei tuleks. Seniks tsau! AA, ja pilte ka 😀