Käisime Marcuse, Marliisi ja Hannaga Raineku juures saunas. Meie päeva plaan oli selline, et mina tulen tattoo salongist Marliisi juurde. Jah, mul oli salongis Hanna kaasas. Pidas seal ennast hästi üleval. Natukene ikka vingus ja karjus. Viskas ennast pikali nii, et pea läks vastu betoon põrandat ja hull mats käis ning see koht kajas.

Marliisi juurde jõudes tegime pitsast ja sõime. Võtsin ka oma asjad ja varsti hakkasime sõitma Muugale. Lisaks leppisin veel empsiga ära. Muugal pakkisin oma asjad kokku ja seejärel suundusime Marcuse juurde, et teda peale võtta. Tema maja ette jõudes tuli ta mingi suure karbiga välja. Rainek samal ajal ütles, et misasja, Marcus võttis tordi kaasa. Vaatasin ka peeglist, et on jaa nagu tort. Rainek ja Marliis samal ajal läksid autost välja ning kuulsin neid rääkimas korraks. Tekkis vaikus. Mõtlesin ka siis uurima minna, sest olin huvitatud ka sellest karbist. Läksin siis auto taha ja Marcus andis mulle karbi. Karbi sees olid lilled. Ma ei osanud kuidagi reageerida kuna olin tordi mõttes kinni. Vaatasin seda karpi ja mõtlesin, et kas need ikka päris või ongi need tordi lilled. Ma ei mäleta mida Marcus täpselt ütles aga see karp on nii armas. Ma lihsalt ei saanud algul aru, mis need on. 😁

Sõitsime siis Raineku juurde. Ta elab Kaberneemes. Sõitsime sinna kuskil pool tundi. Kohale jõudes hakkas Rainek siis koheselt sauna kütma. Kell oli päris palju. Otsustasime vaadata ka õudukat. Hanna vaatas ka meiega. See õudukas polnud üldse selline ehmatav ega midagi. See oli pigem naljakas. See rääkis kolmest naisest, kes oli kokku õmmeldud ja nad olid kõik korraga ellu ärganud. Välimuselt üks aga mõistuselt kolm inimest. Mis oli huvitav oli see, et Hanna muidu väga ei jälgi filme aga seda filmi isegi mingi hetk jälgis. Varsti hakkas ta aga Marcusele närvidele käima. Filmi lõpuks polnud ikka Hanna magama jäänud. Olin suhteliselt kuri, et reisivoodi maha jätsin. Hanna oleks koheselt tuttu jäänud. Miks ma maha jätsin? Põhjus oli selles, et G ütles weekendi aeg mulle, et Hanna jäi magama ka ilma reisivoodita ning kaissu ta ei tulnud. No mina hakkama ei saanud.

Mingi hetk ütles Marcus, et paneme selle Hanna tuttu. Lähme sõidame autoga paar tiiru. Tegime kolm tiiru ja kuskil 3 minutit passisime lisaks autos. Läksime siis tuppa ja Hanna panin voodisse. Peale seda läksime üheskoos sauna. Ühel hetkel kadus Hannal lutt ära ja korraks ärkas üles. Olime parasjagu saunas. Õnneks jõudsin õigel ajal märgata Hanna nuttu. Muidu Hanna oleks täiesti üles jäänud.

Saunatasime väheke ja mingi hetk vaatasime telekat. Mis me sealt vaatasime, sellest ma ei räägi 😆 Peale seda läksime varsti magama..

Hommikul ärkas Hanna kuskil enne kella 9t. Üritasin muidugi veel natukene magada. Seda ma sain väheke teha. Muidu ärkasime kuskil kella 12 aeg. Marliis tegi pelmeene. Mina sõin koos Hannaga nuudleid. Varsti hakkasime liikuma ka kodu poole.

Kõige pealt viisin Marliisi ära ja siis Marcuse. Käisin kodus. Tegin väheke veel Läti videot. Õhtu poole käisin Marcuse ja ta sõpradega piljardis mängimas. Milline ebaõnn. Ma ei võitnud. Õigemini, ühe korra aga see oli ka sellel korral kui Daniel viskas musta palli valesse auku. Marcusega teist korda mängides tegime kihlveo või noh kokkuleppe. Mina kaotasin. Pean Marcusele hessi välja tegema.

Koju jõudes tegin veel Läti videot ja sõin pähkleid. Varsti tuli ka uni.

Järgmisel päeval oli kool. Hommikul jäi Hanna emmega. Mingi hetk tõi ta vanaema juurde. Klass tundub meil rahulik olevat. Esimeste tundide põhjal otsustades tundub olevat ka raamatute huvilised. See info pärineb siis eesti keele tunnist. Infoks veel nii palju, et paljudes tundides ma ei peagi käima. Käin ainult eksami tundides ja need kus tahan hinnet parandada. Kõik!

Peale seda läksin ma vanaema juurde. Nägin emme autot ja avastasin, et Hanna sõitis ilma turvatoolita. Kohutav!!! Mul tulid sellised süümekad, et jube. Ilmselt pean ostma igaksjuhuks veel teise turvatooli. MC Tobi turvatool on hea ja kergesti liigutatav aga kuna ma seda viimasel ajal mega palju teinud siis pigem ei sooviks seda eemaldada.

Nüüd ootan vanaema juures Marcust, et temaga varsti kokku saada 😊

Homse kooli kohta ei oska miskit öelda kuna Hanna on haige.