Nagu teadagi on mu emps paras naljanina. Ilmselt saab Hanna ka enne mõistuse pähe kui mu emps. No see selleks.

Käis grillimisel koos osakonnaga. Tegi veits pulli ka. Muidugi koos Janega. Muudmoodi ju ei saa..

Kena kena 😄

Teiseks, sain oma jalanõud kätte. Ikka ja alati Hannaga samasugused. Emps muidugi võttis koha ja proovis endale ka jalga. Ajas vist minu jalanõuga sassi..

Ja meie Hannaga 😄

Nüüd väga pikka juttu ei tee. Lähme Rakvere juurde. Läksime siis Rainek, Marliis, Hanna ja Marcus Rakverre. Marliisil oli seal sõidueksam. Meie kolasime vahepeal poodides. Mõtlesime, et võiks kõik koos ujuma minna. Ainult Rainekul oli ujukad kaasas. Ülejäänud rahvas ostis endale ujukad. Marcus ostis H&M’ist ujumispüksid. Mina ja Marliis ostsime New Yorker’ist ujukad. Marliisi omad maksid 3 miskit ja minu omad 8€. Lisaks ostsin juurde ühed lühikesed püksid. Need nagu ka ujumispüksid ja ühe pluusi.

Rakveres käisime ka söömas. Peale söömist oli nii hea olla, et oleks tahtnud teha ühe uinaku. Hanna tegi uinakut ja teised piinlesid. Marcus tahtis ka uinakut teha ja läks pagassi. Ma siis natukene sõitsin parklas niimoodi. Marcus sai pärast kurjaks aga noh naljakas oli.. 😄

Suundusime siis kõige pealt Valgejõele. Käisime sealt läbi. Vaatasime ringi. Vahetasin seal ka Hannal mähkut. Otsustasime, et sinna ikkagi ei jää ja sõidame edasi. Edasi läksime Kehra kanti ja sõitsime Alaveres. Marliis käis oma vanaema ja vanaisa juures. Rainek käis vanaisa juures. Meie olime lihtsalt kaasas. Marliisi vanavanemate juurest võtsime siis mõned rätikud ja hakkasime edasi sõitma. Sõitsime Kehrasse uuesti, et väheke puhata ja kosuda. Võtsime süüa. Hanna oli siis juba päris pahane. Oli nii näljane. Mina olin ka näljane. Peale seda või enne seda me käisime mänguväljakul mängimas. Enam täpselt ei mäleta. Seejärel suundusime liivakarjääri. Teel sinna oli ka teeremont. Seal oli valgusfoor ja vahepeal ootasime ikka päris kaua.

Käisime ujumas ja sõitsime kodu poole tagasi. Nii meie päev läbi saigi. Päev oli väga sündmuste rohke. Mulle väga meeldis see päev. Kindlasti tahaksin veel millalgi kuhugile minna. Ilm peab ka kindlasti seda lubama. Enne suve tahaks käia nii mõneski kohas ära. Eks näis mis tuleb..

Mõned pildid kah 😄

Hanna pidas end väga hästi üleval. Täitsa tubli tüdruk oli.