Käisime siis perekondlikult vanalinnas- emps, Avo, Andri, Hanna ja mina. Käisime kõigepealt Paks Margareetas. Seal oli merendusega seotud muuseum. Oli palju mudel paadikesi, laevu jne. Tõesti väga huvitav oli seal. Käisime ka seal katusel ja sõime jäätist. 

 

Kõndisime ka vanalinnas ringi. Suundusime siis Balti Jaama. Käisin esimest korda seal turu peal. Selline lahe vaatamisväärsus. Esimesed mõtted olid sellised nagu oleks jõudnud kuhugile välismaale. Nii lahedad väiksed poksid olid seal.

Balti Jaama läksime selleks, et süüa Chopsticks’is.

Käisime veel Oleviste kiriku tornis. Vaatasime sealt vaadet. Kohutavalt palju inimesi tahtis selle päeval ronida. Alla minek oli käkitegu. Ma ise arvasin, et jalad hakkavad väheke värisema ka pärast tornis käiku aga seda ei juhtunud.

Käisime ka ühes Punkris. See nagu baar või miskit. Seal oli kaks ruumi. Seal pole netti ega levi. Täiega huvitav võib seal mingi istumine korraldada. Mis mulle aga ei meeldinud oli see, et seal polnud väga õhku. Vähemalt minul hakkas seal õhupuudus.


Järgmisena läksime me mustamäele. Avo viis paberid ära ja sõitsime siis Mustika keskuse juurde. Käisime me poes. Ostsin Hannale mütsi ja salli. 

Õhtul käisin ka Marcusega Pirital ja Vanalinnas jalutamas. Nägin ka Kristit. Rääkisime veits juttu. Jõudsin koju kuskil kella 1 ajal öösel.