Reedel päeval käisime rannas. Liivi, tema lapsed ja emps koos Andriga. Rannas oli väga mõnus olla. Täiega soe oli. Vesi oli päris külm, vähemalt minu jaoks. Mina ujuma ei läinud. Mu ema aga läks. 


Peale seda värvisin ma juukseid ja siis läksime koos Marcusega Lasnamäele. Viisime Hanna Mariette juurde ja ise läksime hula peale. Liikusime siis kõige pealt randa. Tegime vesipiipu. Muidugi suutsime maha jätta fooliumi ja vee. Vee asemel kasutasime mahla. Fooliumi järgi käisime ka. Ostsime ka muud staffi juurde. Hiljem liitus meiega ka Meelis. Peale seda käisime maha jäetud majas. Vaatasime ringi. Mingi hetk hakkasid mingid hääled tulema. Päris õudne hakkas. Teistel vist hirmus polnud aga mul oli küll päris õudne. Kõndisime siis teiselt korruselt alla. Meelis oli kõige ees ja mina tema järel. Välisukse peale tuli mingi võõras mees. Meelis jäi tardunult sinna seisma. Mina hakkasin kartma ja hakkasin juba ära jooksma. Mõtlesin, et krt miks ta ei jookse ära. Liikusin siis tagasi. Välja tuli, et ta on sealne naaber kuid mina seda ei usu. Liiga kodutu riided olid seljas. Plus leidsime veel sealt täis rummipudeli koos mahla ja mingi asjaga veel. Arvasime, et äkki tuli oma jookidele järgi. Peale seda ei suutnud ma mitte kuhugile minna. Mul tekkis nagu õhu puudus ja hirm. Ma tahtsin sellel hetkel vaid tänavavalgust. Selle ma sain ka mõne aja pärast. 

Varsti juba läksin Hannale järgi ja tulime koju.

Sellest päevast on mul vaid kaks videot.


Järgmisel päeval oli Sebastiani sünnipäev. Ta sai 6-aastaseks. Toimus see Ülemiste keskuses, Lennumaal. Päris huvitav oli seal. Seelikuga ei peaks minema sinna. Muidu täitsa lõbus oleks. Mina, nii tark, lasin seelikuga liumäest alla ja kokkuvõttes mu peps oli lõhki. Nii valutas ja tulitas. Rohkem ma sellest ei räägi. 😄 Muidu Hanna ja mina saime ühe tattoo. Hanna suutis ühe tattoo kohe maha võtta. Teise aga jättis peale. Sai aru, et nii tuleb ära see. Mina sain ka ühe tattoo. Sellest on ka pilt. Sünnipäev oli väga tore ja lõbus 😊 Aitäh!

Õhtu poole oli aga torm. Sadas palju, lõi välku ja mul oli hirmus olla 😄Pühapäeval ma ei mäleta mida ma tegin. Vähemalt hommikut ma ei mäleta. Õhtu poole mängisime monopoly Marliisi vanas kodus. Tegime hiljem ka vesipiipu.


Hea padi