Täna hommikul oli mul juba märksa raskem üles tõusta. Selle tõttu jäin hiljaks nii lasteaeda kui ka Marleenile madratsit viima. Ma jõudsin Marleeni juurde see kell mil pidin olema lasteaias. Unustasime teha ka raha vahetuse. Oehh, meid vanureid küll..

Kimasin siis Kivila lasteaeda ja kohale jõudsin siis kui kõik olid söönud. Hannale pandi ka ette puder ja saiake. Hanna ei võtnud kumbagi. No selge, hommikusöök jäi meil vahele. Tegi seal draamat. Nuttis nii, et hull. Sülle ma ka teda ei võtnud. Meelega! Teised muidugi vaatasid mind halvustava pilguga aga no last ei tasu ka ära hellitada. Eriti veel lasteaias. Kuidas ta peaks harjuma kui koguaeg sülle võtta? Niisiis lahendasin mingi hetk selle probleemi ära. Hanna tahtis hirmastsi sülle. Võtsin sülle siis kui Hanna oli mõni hetk juba vait olnud. Sulle võtsin ja oli mingi 5 minutit mul süles. Läksime koos mänguasjade juurde ja sinna ta ka mängima jäi. Mina istusin lähedal.


Varsti oli see hetk kus läksime õue. Õues ei teinud Hanna minust üldse välja. Mängis seal teistega. Istusin terve selle aja telefonis. Suht igav oli. Kaks vanemat lasi jalga sealt. Ilmselt homme lasen ka mina varvast. Hanna õues ei pane mind üldse tähele ja kui tuleb siis tuleb korraks. Ilmselt oleks ta olnud juba esimesel päeval valmis selleks, et mind õues ei ole. 

Esmaspäevast hakkab harjutamine ka tuttu jäämisel. Ma ei kujuta ette kuidas see saab olema. Hanna jääb endiselt luti ja mänguasjaga magama. Plus seal pole võrevoodit. Ilmselt siis tuleb laps tuttu saada ja siis võib minema minna. Mingi hetk tagasi tulla või siis õpetaja helistab kui ärkas.

Aga rääkites tänasest siis Hanna oli lõunasöögil väga tubli. Sõi kõik ilusasti ära ja jõi iseseisvalt peale ka. Olin nii uhke, et pisar tahtis silma tulla. 


Nii meie lasteaia päev lõppes. Õhtu poole käisime ülemistes. Ostsin Hannale põlle ja muid riideid ja endale pluusi. Siis tõin Hanna koju magama. Avo jäi temaga ja mina läksin Marcusega välja. Nii see päev läbi saigi..