Tere!

Mina käisin siis Viljandi folgil. Mina müüsin seal kohvisi. Olin Kohvikumi telgis. Sellest kõigest tuleb mingi aeg üks video ka. Muidugi nii palju kui filmida jõudsin. 

Kuid minu mõte oli praegu lihtsalt oma meeleolust kirjutada seoses selle üritusega. Kui ma nüüd õigesti mäletan siis see oli minu kolmas Viljandi Folk. Ühtlasi oli see ka minu kõige lahedam folk. 


Ma nägin seal nii palju tuttavaid. Ühel päeval nägin ka oma endist klassiõde. Me hommiku poole rääkisime pikalt juttu ja õhtul, peale tööd, käisime ringi. Pärast muidugi tegin tööd edasi kui ta pidi Tallinna minema.

Esimesel päeval ärkasin ma 10-minutit enne äratuskella. Hanna magas siis oma voodis ja magas minu toas. Mina juba ennetasin tema ärkamist. Magasin teises toas. Igatahes hakkasin ma siis sättima ja juba mõne aja pärast liikusin ma juba uksest välja. Kõndisin siis mõnusa päikse tõusu ja niiske ilmaga bussipeatuse poole. Varsti juba tuligi buss ja sõitsin bussiga linna. Linnas oli väga imelik olla. Nii harjumatu. Selline tunne nagu oleks kuhugile teisele maale sattunud. Täpsemalt kirjeldades siis nagu oleks läinud reisile mõnda riiki ja näeksid seda esimest korda. See oli tõesti väga huvitav 😄

Kuna trammid Koplisse veel ei käi siis sõitsin bussiga Balti Jaama. Kõndisin siis oma rongi poole. Istusin rongi peale ja sain õnneks sellise koha, kus sai telefoni laadida. Mõne aja pärast tuli selline unekas, et tegin väikse uinaku seal toolide peal. Magasin tund aega. Kohale jõudes tuli mulle vastu Kohvikumi omanik. Sõitsime siis folgi alale ja hakkasime oma päeva alustama. Kõik läks väga ilusalt. Sellel päeval olin ma 14h seal. Pausi ei teinud kordagi. Muidugi käisin vahepeal vetsus aga see pole midagi. Magama jõudsin kuskil kell 1 öösel.

Järgmisel päeval oli minu õnne- ja pidupäev. Sain minna alles lõunal sinna. Sain hommikul teha täiesti üksi oma asju. Keegi ei seganud. See oli nagu maailma parim tunne üle pika aja. Ilmselt lastega inimesed mind mõistavad. Ärkasin ilma Hannata. Pesin hambaid ilma Hannata. Sõin hommikut ilma Hannata. Käisin pesemas ilma Hannata. Nagu täielik Hanna vaba hommik. See oli nii võrratu! Selline energialaeng oli. Sellel päeval nägin ma ka oma endist klassiõde. Nii hea meel oli kohtuda. Plus sellel päeval nägin veel palju erinevaid inimesi. Klassiõega aga käisime söömas, jalutasime, rääkisime juttu ja käisime ühel konsertil. 

Laupäeval oli aga väga kiire päev. Rahvast oli meeletult. Siis ma vist väga filmida ei saanudki. Tegin tööd järjest 16h. Muidugi sain vahepeal vetsus ka käidud aga siiski. Mis paus see on? Ma ise tahtsin seda. Terve päev olla. Mulle väga meeldis. Vahepeal sain olla ka meie teises telgis aga see ei meeldi üldse nii palju kuna seal ka alkohoolsed kohvijoogid, mida ma päris täpselt teha ei oska.

Pühapäevane päev oli väga jube. Ma ei suutnud üldse üles tõusta. Mind veel äratati 45minutit varem üles. Sellel päeval suutsin ma vaid 7.5h teha. 

Tagasi koju sain ma autoga. See sõit läks väga kiirelt. Rääkisime juttu erinevatel teemadel. Sai ka palju naerdud. Eriti naljakas oli see, et juht rääkis ühest asjast aga mina rääkisin teisest asjast aga see jutt nagu läks kokku. Tahaksin selle kirja siia ka panna. Ilmselt teen seda järgmises postituses, lisades juurde ka video, kui olen selle valmis saanud.

Koju jõudsin päris hilja kuna sain öösel ka Marcusega kokku. 

Terve see aeg hoidis mu emps Hannat. Hanna oli vahepeal väga tubli laps kuid oli ka väikseid vingumisi. Mu emme ostis Hannale ka kahed jalanõud. Ühed roosad tossud ja teised pruunid rihmikud. Sellel päeval, kui nägin teda Ülemistes siis Hanna oli nendega nii armas. Plus tal oli pruunikas kleit seljas. 

Ülemistes aga ostsime veits riideid ja vaatasime ringi. Ma sain veel oma polar a360 maha müüdud. Teate miks nii otsustasin? Mulle ikkagi meeldis Polar Loop 2 rohkem. Muidugi a360 kestis aku poole rohkem kuid siiski sellel oli sama funksioon. Plus välimuselt see nii väga ei meeldinud mulle. Mis lisaks on väga hea on see, et mina teenisin sellega 30€ lisaks plus sain ise seda kasutada. Ostsin 90€, müüsin 120€ga. Olen tubli! Ma tean 😄


Sellel päeval viisin ma auto remonti. Lõpuks! Tehti korda ja nüüd enam ei kolksu. Õhtu poole kutsus Marliis enda juurde ööseks. Niisiis läksime me sinna Hannaga. Käisime ka sõitmas autoga. Mängisime lauamängu ja siis mina juba kustusin ära. Nii väsinud olin.


Kuidas sõbranna juurest ära minna- ikka tuduriietes

Sellest veel järgmisel päeval käisin ma väiksel peol. Toimus see siis korteris, Lasnamäel. Hannat hoidis Mariette. Hanna oli ilusasti tuttu jäänud oma reisivoodisse. Nagu ma aru sain siis Hanna oli tubli laps.