Emme siis läks päev enne Pärnu minekut Tšehhi. Käis oma sõbrannaga seal. Oleksin ka väga tahtnud minna aga ei olnud võimalik kahjuks. Nad käisid veel ära Viinis, Austrias. Kaks riiki selle ajaga. Rentisid sealt auto 40€ga ja käisid ära seal. Lisandus muidugi kütus ja sealne raha aga siiski väike summa. Ütles, et seal sõideti 160km/h. Nemad aga ei suutnud nii kiiresti ja sõitsid 140km/h. Ütlesid, et oli palju avariisi olnud. Sinna sõitsid nad 6h ja sellest olid nad 2h unnikus. Tagasi sõitsid 4h. Jõhker!

Aga see selleks. Mina pühapäeval koristasin. Sain Marcusega kokku. Käisime rannas. 

Esmaspäeval aga tegin punasest kärust pilte ja lisasin kuulutused igale poole beebi gruppidesse. Hetkel on üks huviline  okidokis aga eks näis. Käisin ka vanaema juures sidumas jalga. Õhtu poole käisime autot pesemas ja kella 23ks läksin empsile lennujaama vastu. 

Emps algul ei saanud aru autost, et see nagu puhtam. No arusaadav samas. Väljas oli suhteliselt pime. 

Koju jõudes ma tahtsin teha üllatuse Andrile. Niisiis Andri ei teadnud seda, et emps just täna tuleb. Läksin tuppa ja ütlesin, et mul on kingitus talle. Andri siis tuli välja ja oli üllatunud. Väiksed pisarad tulid ka ning Benno oli hullumas. 

Mis mul on selle juures kurb siis ma ei saa enam empsi autoga sõita. Nii kurb olen ja samas olen kurb, et ma unustasin ära, et täna on teisipäev. Ma arvasin, et täna on esmaspäev kuni selle blogi kirjutamiseni. Pidin viima kell 9 autot vaatama, et saada lõpuks teada, mis mul seal kolksub. Olen sõitnud selle kolksuga juba päris mitu kuud. 😢😢