Käisime täna Hannaga arsti juures. Mul on endiselt silmapõletik. Enne oli vasakus, nüüd on paremas. Silm on täitsa punane. Mul on nii, et kui silm hakkab nutma siis tuleb ka nohu. Täitsa õudne. Mõlemad tilguvad. Vahepeal on nii õudne, et ei suuda isegi silma lahti hoida. 

Kui Hannaga arsti juures käisime siis kirjutati mulle ka silmatilgad välja. Pean neid tilgutama 6 korda päevas. Kui reedeks pole läinud üle siis pean minema erakorralisse. Kui aga veidikene paremaks läinud ja esmaspäevaks pole kadunud siis samuti pean minema erakorralisse. 

Arsti juures aga Hannat mõõdeti ja kaaluti. Hanna on 82cm pikk, 47cm on pea ümbermõõt ja kaal on 11.4kg. Sai veel ka süsti. Nüüd võib tekkida Hannale punased väiksed punnid. Need ei ole nakkavad ega ohtlikud. Ta organism põeb niimoodi lihtsamat vormi haigust läbi. Ma veel ei saa öelda kas nii juhtus või mitte. Sellest saan teile kuskil 10 päeva pärast kirjutada. 


*

Vahepeal olen müünud Britaxi kaarvarju, huppa kombe koos lisadega, raamatu ja peaaegu ühe kombe veel. Temaga saan kokku kolmapäeval kuna minul on silmapõletik ja ta 7kuud rase ning väikelaps. Igaksjuhuks mitte veel kohtuda. Mine tea, äkki nakatan.

Ise olen ostnud Hannale uue talvekombe. Olen natukene skeptiline selle saamises. Müüja nimi kõlas tuttavalt, et tegu on petturiga. Muidugi ma ei saa 100% väita, et just tema ja ma loodan, et teen sääsest elevandi. Igatahes enne, kui maksin siis tegin taustakontrolli. Midagi kahtlast ma ei näinud. Ainult üht inimest, kes on ka tema perekonnanimega. Niisiis maksin raha ära ja loodan ausalt pakki saada. Kui aga ei saa siis on küll paha lugu. Ma isegi ei tea päris täpselt mis ma tegema peaksin. Niisiis ootan homseni ja eks näis siis.

Järgmine ost oli Hannale püksid lasteaeda  ja üks komplekt. Need tulid postiga smartposti. Pole hetkel veel järgi läinud.

Viimati ostsin Hannale ka dressikomplekti. Viimase raha eest kavatsen osta ka Hannale lasteaeda mõned riided, vihmariided ja mõned jalanõud. Siis on Hanna 100% valmis lasteaeda minema riiete osas. Vaimses osas saab teada augusti keskel. 

*

Midagi hoopis teist. Kõik viimasel ajal reisivad ja nagu Eestimaa suve polegi. Niisiis hakkasin vaatama ka reisipakkumisi. Leidsin ühe üli hea pakkumise. Lennupilet mulle ja Hannale vaid 150€. Mis tegi mind kurvaks on see, et see pakkumine on just weekendi ajal. Niisiis pean otsima uue pakkumise või tõesti valima hakkama. 

Nüüd aga läheme vanaemaga panka. Emps ja vanaema on pangas aga mina pidin sealt eest ära sõitma. Teate kui kohutav oli?