Hommik siis algas sellega, et läksin Tallinna Loomaaeda kärusõltlaste kokkutulekule. See oli väga huvitav. Meil vedas ka ilmaga. Ilm oli nii soe ja mõnus päikseline.

Kohapeale oli tulnud palju oli erinevaid kärusid. Huvitav oli vaadata ja mõnda sain isegi katsuda. Tegime ka facebooki live, et näidata teistele, mis oli ja tutvustasime kärusid.


Kas tunnete mu käru ära?

Hiljem liitus meiega ka kolm käru, mida kahjuks grupipildil ei ole. Üks oli mega kena fuksia bugaboo cameleon. 😍

Pildid tehtud, kärud vaadatud ja jutustatud siis sai mindud loomi vaatama. Mina aga tegin Hannaga perepäeva ja vaatasime koos loomi. Väga põnev oli. Hannale väga meeldis. Näitas isegi näpuga mõne looma peale ja üritas jutustada. Kõige kauem vaatasime ahve. Need olid tõesti väga lahedad. Hanna isegi vahepeal käitus nagu ahv 😄

Hanna sõi vahepeal ka jäätist ja pähklit. Pähklid olid väga head. Jäätist aga sõi nii, et kõik kohad oli seda täis. Samuti suutis ta kõrrejoogi endale peale valda. Selle tulemusel pidi veetma ta jopes kuna tark emme ei võtnud miskit kaasa. Võtsin ainult püksid, juhul kui peaks püksid mustaks minema. Õppetund number …, võtta ka pluus kaasa, igaksjuhuks.


Lõpuks aga kustus ära ja magas nagu karumõmm.


Kell oli juba palju. Pidime liikuma koju, et jõuda õllesummerile. Kõike sellest aga järgmises postituses 😊