Mis on pildil valesti?

Arvad? Või vaja vihjet? Saab

Ikka ei suuda arvata?

Hanna suutis eile hommikul joonistada seina peale. No nii tubli laps lihtsalt!!

Mis veel tegime? Suht koristamise päev oli. Ma sorteerisin kõigi meie pere jalanõud ära. Vanad ja katkised viskasin ära. Esik sai täitsa ilusasti korda. Käisin ära ka Maardus. Sain postkontorist kaardi kätte. Euroopa kaardi. Kui oled kuskil riigis käinud siis kraabid maha nagu lotot mängiks. Sain päris tükk aega kraapida neid. Teate mis? Kui ma igal aastal võtan ette ühe Euroopa riigi siis ma olen 53-aastaselt igas Euroopa riigis käinud. See on ühtlasi ka minu eesmärk või misioon 😄

Poest ostin veel rattakorvi, mis ilutseb minu ratta küljes.

Emps tegi Andrile ja Hannale ka kaltsurebase. Andrile tegi muidugi ilusama ja Hannale lohakalt aga ta lubas parandada seda. Pildilt ma usun, et saate aru kumb kumma oma on 😄

Müüsin ka oma polar loop 2 aktiivsusmonitori maha. Kavatsen asemele osta polar a360. Või mis te arvate?


Esikust mul pilti lõpptulemust polegi 😢

Õhtul sai veel rattaga sõidetud.

🤗