Eile siis käisin poodides. Hannat vaadati vahepeal väga kurvalt ja kuidagi väga imelikult. Teate miks? Sääsk hammustas jaanipäeval Hannat silma alla. Algul polnud midagi. Järjest läks aga hullemaks. Nüüd hakkab paistetus enam vähem taanduma aga siiski on näha seda.

Poest ostsin ma kaks pluusi, püksid, kleidi, Hannale jope ja rattaluku. Kuna ma pole ka eelmisi asju pildistanud, mis olen ostnud siis teen siia viimase aja ostetud asjadest pildi kollektsiooni, kui nii võib öelda. Selleks teen eraldi pildi postituse. 

Täna on väga tuuline ilm ja ühtlasi on ka õues külm siis ei pruugi pildid olla kõige paremad. Samuti kasutan praegu oma kaamerat. Olen muidu teinud pilte oma vanemate kaameraga. See on peegelkaamera ja hetkel ei oska öelda mudeli nime.

Muidu ma nägin poes ühte ema ja tütart. Ma ei saa kuidagi aru kuidas see ema lubab oma tütrel niimoodi pähe istuda. See tütar tal vingus ja kurjustas ema peale kuidas ta valesti kotti hoidis. Ropendas ja sõimas oma ema. Samuti kamandas, et nüüd lähme sinna poodi ka. Uskumatu milline suhtumine. 

Õhtul aga käisin jalgrattaga sõitmas. Päris tore oli sõita üle pika aja. Samuti kellegiga koos on tore sõita. Ainult, et ma unustasin kindad maha. Hannale aga võtsin kindad kaasa. Seekord salli ma ei unustanud. Mulle siiani on tunne, et alati ma unustan ühe asja maha. Näiteks, kui päike paistaks ja peaksin sõitma minema siis ma kohe kindlasti unustan päikseprillid. 

Nii saigi mu päev läbi. Nagu alati siis läks Hanna varem magama kui mina.

🤗