Veneetsia, day 4.

Hommikul suutsime me sisse magada. Magasime kuskil 1h sisse. Mina ei kuulnud äratuskella. Teised, Jane ja emps aga kuulsid aga ei suutnud liigutada. 

Igatahes kiiruga kiiruga hakkasime sättima. Jõudsime ilusasti sadamasse. Rongijaamas pöördusime me infosse ja ostsime sealt piletid. Teenustasu võeti 4€ inimene. Päris palju. 

Rong sõitis sinna 2h30minutit. Rongi sõit läks tegelikult kiirelt. Rongis oli nii külm. Suutis vahepeal ka magama jääda. Milanosse jõudsime ilusasti ajaliselt kohale. Rongist väljudes oli selline kasvuhoone tunne. Nii palav oli ja õhk ei käinud läbi. Kõndisime metroo peatusesse. Tahtsime minna väljakule. Sealne metroo peatus oli kinni kuna seal oli mingi rattaüritus. Läksime järgmises peatuses maha. Rahvast oli väga palju. Mega palav oli. Eelmisel päeval saime põletada ehk seal oli topelt valus. Otsisime koguaeg varju.

Vahepeal käisime sõimas ja vaatasime poetänaval ringi. Keerutasin veel seal üht ratast. Ma võitsin sealt -40% kupongi.

Kõndisime seal nagu peata kanad. Mitte midagi ei suutnud teha sellise palavaga. Ei suutnud isegi mõelda ega midagi väga seal vaadata. Mingi hetk leidsime ka temperatuuri ülesse. Väljas oli 37kraadi. Päikse käes võis olla isegi rohkem.

Mõtlesime minna ka ühte vaatamisväärsust vaatama aga sealne järjekord oli meeletult pikk ja päikse käes kõrbeda oleks olnud väga valus.

Mingi hetk suundusime tagasi metroo jaama. Läksime metrooga siis rongijaama. Rongijaamas üritasime maisnast saada pileteid. Ühed olid väljamüüdud aga järgmised olid vabad, ainult ümberistumisega. Tegelt see tegi rongi sõidu huvitavamaks. Muidugi enne suutsime sõita 2h ja peale. Läksime maha ja seal oli hästi palju platvorme. Me ju ei teadnud kuhu minna. Niisiis hakkas jooks pihta. Jooksime ühele platvormile ja siis vaatasime, et hoopis järgmine platvorm. Pidime siis minema maa alla ja sealt uuesti maa peale. See ongi nende ainuke ühendus platvormidega. 

Sõitsime vanaaegse rongiga. Nii lahe ja huvitav oli sellega sõita. Kuskil 10minutit sõitsime sellega. Selline igatsus tuli vanade rongide järgi. Oeh, tahan vanu ronge tagasi 😜

Peale seda mõtlesime minna juudi getosse. Seda tahtsime juba esimesel päeval minna aga seni ei olegi jõudnud sinna. Samuti ka sellel õhtul me ei suutnud sinna minna. Võimalik, et homme siis saab. 

Tulime siis otse koju ja jäime suhteliselt kohe magama kuna homme visatakse meid kell 10 hotellist välja.