Laupäeval oli siis Avo sünnipäev Valgejõel. Lõunal tuli Meelis meile, et mu autole teha kuskil õlivahetust. Otsisime ka mu suverehvid ülesse. Muidugi olid need pandud kõikide teiste rehvide alla ja kuuri kõige tagumisse nurka plus ees oli palju asju. Lõpp tulemus oli see, et käisime ainult õli ostmas. Võimalik, et kui mina reisul olen siis Cätu oma perega teevad mul õlivahetuse ära. Nii armas neist!

Kuskil 6 ajal hakkasime me sõitma Valgejõe poole. Argo alustas enne sõitmist aga mina jõudsin ikka varem kohale. Lahe 😀

Kohale jõudes oli mõned inimesed kohal. Peale meid hakkas inimesi aina juurde tulema. Lõpuks oli mega palju autosid.

Mingi aeg jõudis Marliis ja Mariette ka kohale. Mariette põhiliselt tegeles Hannaga. Muidu üritasin Hannat ikka kärus hoida. Miks? Seal on jõgi kõrval ja mida kauem ta kärus on seda parem. Mariette ikka võttis mingi hetk Hanna välja ja hakkasid koos mängima. Nad suutsid teha ka kiigu katki. Ma tabasin just õigel ajal pilti teha. Niisiis foto süüdistus on ka olemas.

Sõime, jõime, ”ujusime” tünnisaunas.. Mängisime veel ka lendavat taldrikut. Tünnis algus oli väga soe vesi. Hanna käis ka meiega. Lõpuks kui ära harjusid siis oli veidikene jahe. Peale seda viisin ma Hanna autosse magama.

Kui juba pimedamaks läks siis Avo tõi välja projektori ja selle ekraani. Vaatasime ja kuulasime youtube‘st muusikavideosi. Kuskil kella 1 ajal hakkasime sealt liikuma. Viisin oma kaasreisjad koju ja seejärel suundusin koju. Mina jõudsin koju täpselt kell 3.

Valgejõel on alati tore olla kui seal on mingi üritus. Ise olen natukene kurb, et Valgejõgi on nii palju arenenud. Kunagi oli seal vaevu levi. Ei saanud rääkida ega helistada kellegile. Teinekord pidi emps isegi kämpingu katusele ronima, et helistada kellegile. Alles eelmisel aastal oli nii, et 3G ei levinud sinna. Kui oli kuskil siis see oli ikka väga väga nõrk. Sellel aastal juba nii, et 4G isegi parem kui mul kodus. Uskumatu! Ma poleks mitte kunagi arvanud, et sealne ”elu” läheb nii heaks. Kui sinna peaks tulema reaalselt elekter siis asja võlu on täiesti ära kadunud. Praegu on meil seal elektrigeneraator. Samas isegi kui see 4G seal on siis ega väga palju sinna ikka ei vaata ka. Metsas palju muud toredat teha.

Aitab jutust ja vaadake ise!

Väike lühitutvustus Valgejõest

See koht on Harjumaal Tallinnast vaid 55 km kaugusel Valgejõel ürgse jõe käärus, metsa sees. See on õige koht aeg maha võtta ja oma sõpradega tunda rõõmu kanuusõidust mööda vaheldusrikast Valgejõge.

Peale kanuumatka võib puhata ja grillida puhkekeskuses, käia saunas ja kümblustünnis, mis asub jõe kaldal. Ruumi on pallimängudeks ja telkimiseks. On olemas ööbimiskohad saunamajakeses, kämpingus ja aidas.

Kes soovib teha Valgejõel suvepäevi, pidu või lihtsalt sõpradega olla siis lisainfo leiab kodulehelt või facebookist. Kindlasti visake facebooki lehele like, sest vahel toimub lehel midagi, millest ilma ei tahaks jääda.