Ma jõudsin kell 3 öösel Valgejõelt koju. Magama minnes helistas mulle G läbi facebooki. Andis mulle teada, et tuleb hommikul minu juurde.

Ma ei tea kuidas G minu kaissu sai. Mina ei mäleta ega kuulnud midagi tema tulekust. Ma magasin vist väga sügavalt. Kui Hanna üles ärkas siis Hanna veits enne mängis kui mina lõplikult ülesse sain. Me siis Hannaga läksime alla sööma ja G jäi magama. Hannaga sõime, mängisime ja vaatasime telekat. Mingi hetk tahtsin Hannat tuttu saada aga seda ei õnnestunud. Hanna lihtsalt voodis püherdas ja ei tahtnud magama jääda. Viimasel ajal üldse hilja läheb magama. Varem lihtsalt ei jää.

Kui kell hakkas kolm saama siis ajasin G üles. Mul oli vaja minna kirbukale ja see pannakse kell neli kinni. Kuna ma rentisin sealt nädalaks boksi siis pidin just sellel päeval ära tooma oma asjad. Kohapeal otsustasin, et võtan veel nädalaks. Teenisin plussi mingi 3€ sentidega.

Peale kirbukat läksime me räägu burksi sööma. Meil kodus läks kiireks siis G ei söönud ja ise ka ei jõudnud.  Räägu burksi polnud nii nii ammu söönud. Sõime oma burksid ära ja siis suundusime randa. Stroomi rannas jalutasime, sõime jäätist ja käisime mänguväljakul. G ostis endale masina jäätise ja mulle kahe palliga jäätise. Üks oli mango maitseline ja teine oli lillat värvi aga maitset ei mäleta. Ma veel katsusin merevett. Läksin põlvest saati vette. Üle põlve läks ikka jõhkralt külmaks see vesi. Alla põlve oli väga mõnusalt soe.

Õhtu poole läksime siis poodi ja käisime G juurest läbi. Seejärel suundusime linna. G ostis endale e-vedelikke. Sõitsime edasi Piritale päikseloojangut vaatama. Tegime väikse snäki peatuse. Käisime peale seda uuesti poest läbi ja tulime Muugale.

Siis oli juba öö ja läksime tudule.

Täna aga oleme terved päevad kodus olnud. Hommikul ärkasime koos ja läksime sööma. Hanna ei tahtnudki väga süüa. Päeval olime õues. Hüppasime batuudil. Puhusin Hanna väikse basseini täis. Panime selle vett täis. Nüüd G magab enne tööd ja siis läheb tööle. Mina pärast hakkan või vähemalt üritan hakata pakkima Veneetsia ajaks. Ma isegi ei tea mida pakkida..