Aeg on nii ruttu läinud ja ma väga täpselt ei teagi mida kirjutada siia. Aga eks ma teen proovi..

Ma ostsin endale kaamera. Kärusid ma pole veel maha saanud müüa. On olnud palju huvilisi aga pole läinud veel ostuni. Eile üks inimene isegi helistas ja küsis lisainfot. Teine inimene hakkas juba peaaegu maksma aga otsustas ümber.

Esmaspäeval käisin ma kirbukal. Hommikul, kui hakkasin liikuma siis mingi suur koer tuli meie juurde. Ta tahtis isegi mu autosse ronida. Ta oli hästi sõbralik ja nii armas.
Kirbukalt leidsin väga kenad papud. Ma oleksin pidanud kohe alguses pilti tegema, sest nüüd ma olen nendega käinud ja ei ole enam nii ilusad. Hannale ostsin ma ühe mängupalli. Kui ma seda nägin siis ma hakkasin ka sellega mängima. See tekitab sõltuvust 😀 Sain Hannale ka kahvli, noa ja lusika.

18579252_1769283213098521_57461956_n

Ma ise võtsin seal kirbukal ka boksi. Esmaspäeval, kui läksin siis ei olnud veel keegi midagi ostnud. Ma usun, et ma ei teeni sealt midagi.

Teisipäeval ja kolmapäeval olin ma kodune. Tegin kärudest pilte ja tegin uued kuulutused. Kolmapäeva õhtul käisin veel koolis. Üritasin matemaatika õpetajaga rääkida aga ei saanud seda teha. Ma arvasin, et oli teisipäev aga tegelikult oli kolmapäev. Niisiis ei saanud ma vastata. Saatsin talle meili. Käisin ka kaameral järgi. Lõpuks avastasin, et mul pole mälukaarti. Õigemini mul oli mälukaart aga see ei läinud tööle. Õhtu poole tuli G külla. Käisime ka linnas sushit ja jooke võtmas.

Neljapäev on liiga isiklik, et sellest rääkida. Mis ma võin rääkida on see, et ma ostsin mälukaardi ja käisime Cätuga sõitmas ning mänguväljakul. Pesime koos auto puhtaks ja tegime salongi ka puhtaks. Sõitsime Maardusse ja sain sealt kaks pakki. Üks oli emmele ja teine oli Avole.

Õhtu poole sain kokku G-iga ja me läksime tema juurde. Hiljem sõitsime Muugale. Avol oli sünnipäev ja G ostis meekooki. Õhtul andsin ka võrkpalli võrgu Avole üle, mis tuli Maardu postkontorisse. Plus veel see, et Andril tuli esimene hammas ära 😀

Meil oli maas suur ämlik. Ma tahtsin temast pilti teha. Ma ei leidnud kaameral seda õiged pildistamis viisi üles ja üritasin temast ilusat pilti saada. Kui olin tegemas viimast pilti siis ämblik pistis jooksu ja mina karjusin. Ma nii ehmusin ja jooksin diivani peale. Lõpuks ma hakkasin selle peale nii naerma, kuidas ma sellele reageerisin.

Kas Teile meeldivad ämblikud? Kuidas olete reageerinud nende peale?