Olen väga raske valiku ees. Ma tahan endale panna uut home screeni telefonile ja ma olen praegu mitme valiku ees. Kõik pildid on minu tehtud. Mulle need kõik meeldivad. Nüüd ma tahaksin kuula teie arvamust, millise kasuks ma otsustan või hoopis milline on teie arust kõige parem pilt. Kahju, et mitu tükki ei saa panna. Muidu paneksin need jooksma või midagi sellist. 

Valik 1

Selle juures mulle meedib kõige rohkem see mere osa ja minu arust on armas see, kuidas Hanna seal on.

Valik 2

Mulle meeldib, et vesi on selline sinakas ja samas läbipaistev. Eriti meeldib see, et see kivine osa on veits märgatav. Huvitavamaks teeb pildi juures minu jalg.

Valik 3

Selle valiku puhul mulle meeldib rannaliiv ja need varjud. Vee peegeldus on väga kena. Linnuke annab pildile võimsust. Mis mind selle pildi juures häirib on need tünnid. 

Valik 4


Pilt on tavaline, kuid samas ka eriline. Vesi läheb mõnusalt. Puu teeb pildi huvitavamaks. Samuti see taevas. 

Valik 5


Sellest pildist ma ei hakka üldse rääkima. Ma ise olen väga rahul selle pildiga. Ütlen ka igaksjuhuks ära, et tegemist pole originaal pildiga. Sellepärast on ka udune. Kui osutub selle kasuks siis leian ka originaal pildi üles, et see ei jääks udune.

Niisiis, milline on Teie arust kõige parem?