Hei hei hei!

Käisime kõik koos Tartus. Meie algne plaan oli startima hakata enne lõunat. See ei tulnud hästi välja. Me hakkasime liikuma Tallinnast kuskil kell 13:30. Enne minekut käisin ma ka cargo esinduses, Tallinna bussijaamas. Sain sealt paki, Britax käru raami. Mul vahetati see välja kuna jalatugi ei toiminud.

Sõit sinna oli suhteliselt rahumeelne. Hanna magas peaaegu terve tee maha. Mina aga ei olnud harjunud maanteel sõitma. Algul oli päris hirmutav see rooli värin, mis mul tekkis seal. Linnas seda pole tunda.

Jõudsime Tartusse kell 16:00. Paar minutit enne. Läksime Hanna vanavanaisale külla, Hanna isa poolne siis. Olime seal, rääkisime juttu, sõime ja tegime ka grupi pildi. Kahjuks, ei ole mul voli seda siia panna. Pealegi pole mulle seda pilti veel saadetud. Niisiis ei tea kuidas pildid välja ka tulid.

Peale seda otsisime mingit pitsa kohta aga see oli hoopis Tallinnas. Niisiis hakkasime me liikuma Viljandi poole, et külastada Hanna tädi. Olime väheke seal. Lapsed olid nii armsad. Väike beebitüdruk, kes seal oli, juba kõndis. Hanna mõistes ikka väga varakult. Hanna hakkas käima kui oli aastane. Beebi käis korra ka minu süles. Suurem laps aga kargas ringi. Meenutas natukene Andrit, sest ta on ka nii põnevil, kui külalised tulevad.

Siis sõitsime aga Suure-Jaanisse, et külla minna teisele tädile. Temal aga lapsed magasid. Niisiis ei saanud me lapsi näha. Küll aga rääkisime veits juttu. Peale seda läksime me Olustverre. Meile Hannaga tutvustati Olustvere ja käisime ka surnuaias.

Peaaegu südaööl jõudsime me Tallinnasse. Käisime ka Jürist läbi. Koju jõudes oli täitsa väsimus ja läksime me magama.

Rohkem lebotasime kui tegime miskit asjalikku. Õhtu poole oli mõte, et viiks Hanna vanaema Heli juurde ja lähme ise peole. Seda me ka tegime. Hanna oli suhteliselt hea laps. Magas rahulikult terve öö. Tavaliselt kui Hanna minu empsiga on siis ta hakkab ikka mingi aeg vinguma ja tahab kaissu. Samamoodi ka minuga. Ainuke miinus oli see, et Hanna läks suhteliselt hilja magama.

Pidu mulle väga meeldis. Kui saaksin seda poolitada siis üks pool oli ikka jummalast äge 😀

Hommikul aga läksime Hannale järgi. Kell 8 aeg. Koju jõudes Hanna ei tahtnud väga magama jääda kuid mingi aeg ikka jäi. Magasime väga kaua. Ärkasime peaaegu kell 14 ülesse. Hanna magas ka ja lasi meil magada. Kui ärkasin siis kiiresti läksime alla sööma. Hanna ju vajas süüa. Õnneks olukord väga hull polnud kuna Hanna sõi ka vanaema juures. Õhtu poole käisime aga piljardis mängimas. Hanna oli ka seal väga tubli ja kuulas sõna. Väga kaugele ei jooksnud meist ja hoidis meid ikka silmapiiril.

Kui koju jõudsime oli kell päris hiline. Mina suutsin ainult voodist mõelda. Oleksin pidanud õppima ka eesti keele eksamiks aga ma tõesti ei suutnud. Mina läksin koos Hannaga magama.