Eile ma ütlesin Hannale, et palun ärata mind ülesse varakult. Mul vaja homme kooli minna. Ma tõesti arvasin, et Hanna äratab mind kuid ta ei teinud seda. Imelik eks? Alati kui ma nii olen öelnud on ta seda teinud. Me aga hoopis mõlemad magasime kella 1ni. Uskumatu!

Igatahes siis me sõime ja olime niisama. Hanna mängis oma mänguasjadega ja ma mõtlesin mida tänase päevaga siis peale hakata. Ma hakkasin autot koristama. Avo muidugi jõudis enne koju ehk ma ei saanudki teha tolmuimejaga. See eest tegin ma Hanna toolile väga suure puhastuse. Võtsin kõik katted ära ja viskasin pesumasinasse. Autost hakkan tolmu võtma alles homme. Samuti ka Hanna tooli seest. Panen ka toolikatted tagasi. 

Ma eile kirjutasin voodipesust. Kuni praeguseni tegin avastuse, et ma siiski ei taha Hannale sellist voodipesu teha. See tundub huvitav küll kuid see muster ei ole kõige parem, mis võiks nii olla mõlemal voodil. Vaadake ise!


Ps! See pistik, mis Hanna voodi juures on. Sellel kaitsed peal!!!

Mulle siiski ei meeldi, liiga kirju on minu meelest. Samuti leidsin vea padjapüüris. Üks padjapüür on ühte moodi ja teine teistmoodi. 

Mõne teise voodipesuga teeksin ma nii meeleldi. Näiteks roosa või lilleliste või liblikatega voodipesul.

Ja need riiulid?Ma ei jõua ära tänada kui rahul ma oma toaga olen. Kõik siin toas olen ma ise kujundanud kuhu tahan oma asju panna. Samuti tabeedi, põranda ja kardinad. Mööbel ka! Eelmisel toal, mis oli üleni roosa (võimalik, et leian ka sellest pilte). Mulle kohe üldse ei meeldinud. See oli mu empsi kujundatud. Mul oli väga kole põrand. Muidugi ma sain mööblit tõsta sinna kuhu tahtsin aga see ei teinud mind rõõmsaks. Mulle koha meeldib siin toas viibida. Ennem ei meeldinud.

Nüüd aga teen veel kooli asju ja homme lähen vastama 😊

🤗