Tänane hommik oli täpselt sama sugune nagu alati. Ärkasime ja läksime sööma. Kindlasti mõned blogilugejad ei tea, et minu hüüdnimeks on Lissu. Ma täpselt ei teagi kuidas see on hüüdnimi minuni jõudis. Mu nimes pole ju midagi mis oleks selle sarnane. Igatahes mu emps hakkas mind kunagi niimoodi kutsuma ja nii see ongi jäänud mulle külge.

Ühtlasi tahtsin teile ka rääkida oma emotsioonidest. Kuna viimasel ajal me ei ole väga G suhelnud ja ta ei ole meil käinud ning me pole kokku saanudki. Hanna aga väga igatseb teda. Ta käib toas ringi ja ütleb issi issi issi. See on kõik väga armas aga samas väga kurb. Mul on kurb vaadata ja mõelda, et paljud pered siiski elavad koos ja isad on läheduses. Meil aga see puudub. Muidugi on ka neid peresid, kus on samasugune olukord nagu mul. Aga kui on kurb meel siis kes ikka halva peale mõtleb ja ennast sellega üritab lohutada. See loomulik, et mõtted lähevad selle peale mida ei ole.

Hiljuti tutvusin noore isaga kellel peaaegu sarnane olukord. Sellesmõttes, et ta pole oma lapse läheduses ega ela temaga koos. Lapse emal on teine mees ja kasvatavad koos seda last. Seda on nii kurb kuulata. Ma ei kujutaks ette, et mul on keegi keda ma saaksin niimoodi usaldada oma lapse ligi. Ma arvan, et see on ka üks põhjuseid miks ma algul Avot ei võtnud enda omaks. Ma siiani ütlen talle Avo kuid ta siiski väärib ISA tiitlit.

Okei, see polnud point miks kirjutama hakkasin. Nagu pealkirjast võib lugeda ja arvata siis olen täpsemalt sellepärast kurb..

Täna läks siis Andri Hannaga  oma tuppa mängima ja mina läksin vetsu. Tulen siis vetust välja ja kuulen kuidas Hanna on poole trepi peal ja hüüab Lissu Lissu Lissu. Nagu see murdis mu südame. Nagu reaalselt… Mina kes ma olen tema lähedal iga minut. Kaisutan kui ta on haige, näeb halba und, saab haiget.. Ma kaitsen teda. Ma olen talle alati olemas. Ma tegelen temaga päevast päeva ja tema suust tuleb kõigest Lissu. Inimene keda ta vahepeal vaevu ära tundis on nüüd issi…

Saate ära mu vihast ja kurbusest, jah? Ma ei hakka vanu haavu lahti rebima kuigi ma tahaksin praegu oma viha välja elada siin kuid jah.. See teeb megalt haiget.. Kes jooma tuleb? 😀

PS! Mul S-täht läpakal enam ei tööta hästi. Kes oskab korda teha?