Eile oli selline tore päev, kus osalesin kahel sünnipäeval. Mu onul ja tädil oli sünnipäev. Kuna ma ei teadnud kummale ma siiski lähen siis otsustasin, et lähen mõlemale sünnipäevale. Nii ma ka tegin. Muidugi mõlemad sünnipäevad hakkasid sama kellaaeg.

Onu Arvo sünnipäev toimus kodus. Istusime, rääkisime juttu ja vaatasime ka malta video ära. Kes pole näinud veel siis saab vaadata siit. Arvo juures on alati väga head söögid. Muidugi on väga lahe seltskond.

Mingi aja pärast läksin ma Kudruni sünnipäevale. Temal oli stiilipidu. Stiiliks oli hipi. Algul ma ei osanud midagi välja mõelda mida selga panna. Lõpuks ikka leidsin miskit selga. Isegi kaks kostüümi. Hannale leidsin ka mõned asjad. Ainult üks tüdruk meie lauast märkas, et Hanna ka hipi või lihtsalt keegi ei öelnud algul midagi.

Käisin ka Pirita selveris poes raha välja võtmas ja sünnipäeva kaarti ostmas. Natukene mark oli poes ringi liikuda. Eriti kui minu vanused vastu tulid ja nende pilgud olid head 😀

Kudruni sünnipäev toimus siis La Tabla restoranis. Tegemist siis Ladina-Ameerika restoraniga. Täitsa huvitav sisustus on neil. Ma ei tea kas oli söökide kohapealt mingi eritellimus või leiab neid ka menüüst aga päris huvitavad söögid olid. Jõudsin sinna päris hilja ja koht oli söödud teisel sünnipäeval täis siis seal ma väga midagi ei proovinud kuid võtsin karbiga koju kaasa.

Sünnipäeval oli ka fotostop. Ma jõudsin nii hilja, et kahjuks sain ainult kaks pilti tehtud. Vähemat, et sain 😀

Kui sünnipäev lõppes siis viisin ka Grete koju. Ise sõitsin koju ja kuna Hanna jäi autos magama siis istusin veits autos enne kui  tuppa läksin.