Hei!

Ma kirjutasin viimase blogi postituse 5-päeva tagasi. Ma olen olnud kadunud. Naljaga ikka! Kõik hästi ja korras, võibolla.. Vahepeal olen saanud ühe asja teada läbi teiste ja kui ma sellest siin pikalt räägin siis peaksin selle parooli alla panema. Niisiis ma teen selleks vist eraldi postituse. Samas ma saaksin seda kirjutada edasi sinna parooliga postitusse, mis tegi alles hiljuti. Arvan, et nii ka teen. Link siin.

Mida ma kõike selle 5-päevaga tegin? Ma olin suurema aja kodus ja ootasin kullerit mida pole siiani tulnud. Täna on esmaspäev ja homme peaks olema viimane päev millal käru peaks kohal olema. Olen väga pettunud. Ma olen peaaaegu kaks nädalat olnud ilma käruta. Oehh, kardan, et Hanna varsti õpib ära selle ilma käruta olemise ehk kõndimise kaubanduskeskuses. Loodan, et seda ei juhtu.

Vahepeal käsin siin ka väljas. Sain Hanna vaba päeva. Oli täitsa huvitav. Tegelt oli väga tore 😊

Eile käisime aga Marliisiga väljas. Käisime Hannaga jalutamas. Lasime mõned korras ka sealt torust alla. Käisime vaatamas ka brittoni söögitoolile katet. Mul see väga puruks. Käisime ka ühes poes kus olid hullud soodukad. Ma ostsin endale püksid. Marliis kleidi ja jaki. Mul läks 15€, Marliisil vist 8€. Käisime ka hiljem subways söömas.
Hanna oli täitsa suur kaka kott. Tavaliselt ma võtan ühe mähkme kaasa aga seekord võtsin kaks ja ta tegi need kõik täis. Niisiis ma ei saanud olla väga kaua Marliisi juures kuna mul polnud rohkem puhtaid mähkmeid. Peaks muretsema autosse mingi ”tagavara” paki 😀

Täna käisin ma Cätuga jalutamas. Üritasime jalutada kuid õues oli mega tuuline. Mina kardan külma ja mul oli väga külm. Õnneks me läksime kiiruga pitsat sööma ja sai sealt sooja. Teenindas meid sama naine, kes oli eelmine kord. Tundis meid ära ja küsis kas sama pitsa mis eelmine kord ja seda me tõesti võtsimegi. Peale seda läksime poodi. Ostsime paar asja ja läksime maksma. Tahtsin Hannat istuma panna ja mõlemad klaasist “limonaadi” pudelid kukkusid. Üks läks katki, teine mitte aga sellel tuli kork ära ja sinna jäi väike tilk. Okei, jõin selle tilga ära. Läksime siis õue ja kuna mul endiselt oli väga külm siis otsustasin koju minna. Autosse asju pannes läks ka teine pudel katki. See läks nagu täitsa katki ja ma ei saanudki seda proovida 😢


Esimesest õnnetusest ei osanud ma sel hetkel pilti teha.

Kui ma olin väljas siis ma natukene põdesin kulleri pärast kuid siis sain meili, et ikka neljapäeval jõuab. Hanna käru kaar tuli laupäeval. Ehk kui ma käru kätte saan neljapäeval siis kaar tuli 5 päeva varem. Uskumatu! Maksin samal ajal ära. Arvasin koguaeg, et käru tuleb varem kuna lubasid enne lühemat tärneaega kuid lõpuks siiski nädalane ootamine. Õudne! Lihtsam vist tellida sealt kus on kohe olemas need. Siis teada, et kiirelt tuleb.. Aga see roosa värv on ikka ülekõige ilus 😍

Päeva pilt mis mulle saadeti 


Ma peaksin siin 5-6 aastane olema.

Mul see kostüüm siiani alles. Peaks vist selga proovima 😄