23nda tegin ma viimase makse arvutis enne kui arvuti välja suri. Kuna sellel päeval oli mul mega kiire. Läksin Marliisi sünnipäevale ka taksoga. Ma ei hakanud laadijat otsima. Ma teadsin, et see nagunii kuskil. 

25ndal hakkasin ma otsima laadijat. Otsin kõik asjad läbi. Andri toas kõik kapid, sahtlid ja voodi alused. Pole! Läksin siis vanemate tuppa. Samuti otsisin kõik kapid, sahtlid, voodi aluse ja garderoobi läbi. Pole?!? Vaatasin esikust kõik läbi, vaatasin elutoast, vaatasin köögist, vetsust, saunast, oma toast, vannitoast. Mida ei ole on laadija! 

Ühtlasi koristasin ka oma tuba. Vaatasin hoolega igalt poolt. Mitte kuskil. Kõik võimalikud kohad vaatasin läbi. No krt küll kuhu saab see kaduda?!? Järgmisena aitas emps otsida. Vaatasime koos korvidesse, diivanite alla ja andri voodi alla. Ei midagi! 

Täna tegin suure tiiru ja võtsin veel suuremalt otsimise ette. Tahtsin minna ka autost otsima aga viimasel hetkel meenus, et ma ju koristasin alles autot ja seal küll polnud. Helistasin ka vanaemale, et äkki olen sinna viinud. Mkm. Pole ka seal..

Hakkasin vaatama siis uut laadijat endale. Eestis polegi minu laadijat müügil. Noo tore! Läksin vaatasin amazonist. Okei, seal on aga on teise otsaga. Mul vaja euroopa otsa aga neil seal ameerika või mis iganes ots. No tore küll! Laadija hinnaks oleks 50€ 

Vahepeal süüdistasin Andrit kuna see vahel peidab asju kui kellegi peale tigedaks saab. Ükskord peitis emme koti mul ära. Emps juba nuttis ja Andri ei andnud ennast välja. Pidi minema järgmisel päeval tööle ja kõik võtmed, magnetkaardid, ID kaart jne olid kotis. Ehk ilma oleks suht võimatu tööd teha.

Mõtlesin ka veel Avo peale, et äkki kogemata viis mingite juhtmetega prügimäele. 

Käisin tegin veel tiire. Vaatasin üle uuesti kapid, sahtlid ja kõik võimalikud kohad. No tuleb välja, et mu laadija on rändama läinud. Nii ka oli! 

Anette ja Sergei käisid külas kui Marliisi sünnipäev oli. Avo andis läpaka koos laadijaga Sergeile. Muidugi Avo suutis anda vale laadija. See sobis sellele arvutile kuid tegemist oli minu laadijaga. Ma vähemalt siiralt loodan. Seal on kirjas HP ja ots tundus ka enam vähem õige olevat. Ma ju täpselt ei mäleta. Igatahes loodan ma praegu, et see on siiski minu oma.. Pildi pealt tundub vägagi minu oma!

Niisiis minu mõttekäik Avo kohta oli poolenisti õige 😄