Hei!

Olen nüüd mitu päeva kirjutamata jätnud. Nimelt on mu pea õudsasti valutanud. See valu pole tugev kuid see on selline nõme valu. See valutab õrnalt ja ei lähe ära. Läksin valuga magama ja samuti ärkasin selle valuga. See koormab täiega ära. 

Hommikul sorteerisime ka empsi ehteid. Mu plaan oli panna kõik empsi käevõrud ja klambrid enda külge kuid siin pildi peal on vaid väike osa sellest. Neid on tal väga väga palju. Ütleks kohe “tonnide” viisi..


Igatahes ei ole ma sellest väga ennast tagasi hoidnud. Muidugi on olnud väga sitt selle valuga kuid olen ennast vedanud kinno. Käisin siis eile kinos Andri, Hanna ja empsiga. See otsus tuli suht hilja ja suht kiirelt. Nonii viimase hetke plaan. Läksime vaatama mingi lego multikat. Algus oli jube imelik ja vastik aru saada kuid siiski harjus ära. Algus oli nagu mega igav kuid lõpp läks juba huvitavaks. 
Kinosaalis oli suhteliselt vähe inimesi. Sirka 10inimest oli kokku. Hanna vahepeal seal kilkas ja karjus aga keegi midagi pahasti ei öelnud. Lastefilm siiski ju..

Käisime ka paaris poes ennast lõbustamas. Mina ostsin ühed sõrmused ja ma ostsin kahjuks liiga suured. Ostsin ka rinnahoidja, millel pole paelu. Ehk saab kanda selga paljastavat kleiti/ pluusi murevabalt. Proovisin ka ära kuid mulle tundus natukene ebamugav nii tavalisel päeval kanda seda, niisiis vahetasin ära..

Aa jaa sushit käisime ka söömas kuna oli pakkumine 1=2. Nämm nämm 😍

Ma ei tea kas ma juba seda kirjutasin kuid halli käru tellimus tühistati ära. Ma tükk aega mõtlesin mida teha. Kui ma telliks uuesti sama halli siis see 30€ kallim. Kui aga ei telli ja valin teise käru siis see lõppsummast 6€ kallim. Vahe selles, et üks kärul teised plussid ning teisel kärul omad plussid mis ühel miinused. Ühe saaks kiiremini kätte kui teise. Valik jäi siiski halli kasuks. Nüüd pandi ka see posti. 


Aga mis ma siis täna tegin?

Täna ma kodus tegin süüa. Küpsetasin veel juustupirukaid juurde. Jäid natukene liiga kauaks ahju kuna Andri kutsus mind ülesse mingit mängu mängima ja siis ma unustasin ära. Õnneks päris põlema ei läinud nagu Avol ükspäev. Mulle ikkagi meeldisid juustupirukad ja sõin neid üsna isukalt.

Kell oli juba seal maa kus pidime Andriga sättima. Andri jäi siis algul Mariettega. Meie Marliisi ja Hannaga sõitsime autoga veits ringi. Käisime jyskis kus leidsin vinged papud ja ostsin sealt ka hambatikud. Tahan kasutada neid juustusaiade tegemisel. Muidu olen kasutanud tavalisi tuletikke nii, et otsa lõikan maha. Igatahes olen igatsenud nende järgi päris mitu korda. Samuti ostis Marliis kohvi ja tegi Hannast imeilusa pildi. Pani Hannale kohvitopsi sülle ja laadis CoffeeIn gruppi Hanna pildi üles. Lisan selle ka siia..

Seejärel suundusime me Marliisi juurde. Olime seal, rääkisime juttu, tiksusime ja õgisime krõpsu. Järsku Marliisil tekkis mõte lõikaks juukseid ja nii me tegime. Hannal jäi lõikamata. Tahtsin tal tukka ka veits kärpida. Neil mega head käärid. Pilt Mariette snapist. PS! Ausalt see lutipudel kingiti Mariettele sõbrapäevaks, mis mul snapis üleval. 

Jaa tänane päevauudis.. Ma tegin needi!


Ütleme nii, et see oli suht valus. Siiani valutab! Verd jooksis ka! Kõrv siiani väga tuline ja punane. Needi värviks valisin tumesinise. Aii on Aga noh pole hullu! (Loe: noh pole ullu!)Muud vist polegi!

🤗