Eile siis käisime empsiga Ülemistes. Algne plaan oli minna lihtsalt käru testima. Käru testimisest sai see, et läksime algul vanaema juurde külla. Vanaema kutsus Andrit ja Hannat keeksi sööma. Samuti tegi kartulisalatit ja pakkus kala. Sõime oma kõhud täis ja läksime sealt ära kuna emps ja Tiiu läksid tülli. Niisiis suundusime me Ülemiste poole.

Parkisime siis parkimismajas. See juba traditsiooniks saanud. Mulle nii meeldib parkimismaja. Seal ei ole otseselt väga külm. Muidugi eile oli seal väga väga külm. Tavaliselt on lumi ära sulanud autolt kuid kui me tagasi läksime oli lumi ikka alles.

Hanna sõitis oma Mamas & Papas Sola City käruga. Nüüd olen ma täiesti veendunud, et tahan selle maha müüa. Mulle üldse ei meeldi see. Mulle meeldib selle juures värv ja istumiskuju. Ühtlasi see kuju sobib Hannale aga eile hakkasin ma selles kahtlema kuna Hanna istus seal poolviltu ja tahtis hirmsasti mind vaadata. Muidugi seda istet saab ka ümber pöörata kuid ei hakanud sellega  tegelema. Üli hea on panna see käru näiteks kuskil söömas olles laua taha. See on täpselt nagu laste söögitool. Kõrgus sobib ka minu meelest. Ma ikkagi tahaksin midagi uut proovida ja minu valikus on nagu teadagi Britax B-Motion 4 plus või Mamas & Papas Armadillo XT.

Tagasi minu ostetud asjade juurde. Liblikad on mul viimasel ajal väga teemas nagu näha 😀

Ostsin juurde veel riidepuid, et kappi panna rippuma mõned kleidid ja joped, mis juurde tulnud.

Tänane päev on olnud siiani täitsa lebo päev. Hommikul me ärkasime Hannaga ja sõime. Mängisime natukene ja ”viskasin” õue magama.  Olen endale lubanud interneti vaba päeva. See on peaaegu toiminud. Olen vaadanud lihtsalt 4 korda oma facebooki teateid ja siin blogi postitust kirjutanud. Nüüd siis on minul Teile väike üllatus või nii 😀 Ma otseselt ei teagi kas seda saab öelda üllatusena kuid ma usun, et väga paljud on seda juba oodanud. Rohkem ei võta sõna selle kohapealt ja hakkan tegutsema enne kui pisike preili vajab mind.

PS! Ma loodan, et Malta reisivideo meeldis Teile! 🙂