Tänane hommik pühendasime reisi piltide vaatamiseks. Vaatasime neid nii neli korda läbi. Vaatasime kodus, vanaema juures, mina arvutist ja telekast. Samuti tegin valmis ka reisivideo. Pean selle nüüd üleslaadima. Selleks vaja kiiret netti ja nagu teadagi siis kiire nett on siis kui Argot kodus pole.

Kirjutas ka käru huviline, kes tahtis Meie X-Landeri käru osta. Tahtis tegelikult juba siis vaatama tulla kui reisil olin. Nüüd ta siis kirjutas uuesti. Tegin mõned lisapildid. Lõpp jutt jäi nüüd nii, et kui homme kuller tuleb siis ta kannab enne seda raha ära. Kui raha mul käes annan üle kui mitte siis olen kaotanud 8€. Inimene kes tahab seda käru elab Viljandis.

Nii kurb samas müüa seda käru. See käru oli ideaalne meile. Muidugi ma muidu kärusid pole proovinud kuid välimuselt ja sisult on siiani olnud ideaalne käru. Parandasin ka mõned iluvead ära nagu kasrvarju küljes olev väike osa, mis oli lahti tulnud. Õigemini emme aitas seda teha. Samuti vaatasime üle rehvid. Pesin ilusasti raami puhtaks. Vaatasin ka istmekatted üle. Üritasin võimalikult puhtaks saada. Hanna oli veel jonnakas siis ei saanud ma seda kõige paremini teostada. Vaja nüüd tolmuimejaga puru sisse tõmmata ja pakkida kilesse. Lähen hommikul ostma toidukile. Pakin käru toidukilesse.

Miks ma ikkagi müün? Ma müün kuna me väga ei jaluta ringi. Muidu tahaksin ma sellist suuremat käru kuna Cätu ja Krisiga me jalutama läheksime kindlalt kuid kas selleks just sellist käru vaja nagu see. Samuti eelmise käru müügiga oli see halb kogemus kus oleksin saanud käru maha müüa aga mul hakkas liiga kurb ja ma ütlesin inimesele viimasel hetkel ei. Hiljem käru läks katki (kaarvarju kohast) ja hinna tõmbas väga alla. Ütleme nii, et ma pean selle maha müüma või muidu võib sellega midagi hirmast minu käes juhtuda.

Aga mida järgmiseks? Ei oska ma öelda. Ma ei tahaks oma roosat kergkäru ka maha müüa (seda chiccot). Sellega siiani ideaalselt reisil hakkama saanud ja ma kardan minna mingi muu käruga reisile. Mõtlesin korra, et müün maha ja ostan uue samasuguse aga äkki ei ole see ka hea vaid minu käru ongi ainulaadne ja hea. Tunduks suht mõtetu kuid rattad oleksid ilusamad, värskemad ja käru oleks vähem kulnud kuid see ei pruugi olla samasugune nagu minu eelmine siis. Mul natukene mõlgub mõttes need kärud.

Mamas&Papas Urbo (valik kahe värvi vahel) – Rattad väga ei meeldi kuid laps kuni 22kg saab olla sees.


Mamas&Papas Sola 2- Lühike kaarvari ei meeldi.

Baby Jogger City mini / 4 wheels- City minid ei meeldi jalatoe pärast. Saab eraldi lisana osta kuid ei kõla minu käruna kuna ma ikkagi roosa hull. Ausat 3 rattast hirmutaks mind kuid punast ma ka väga ei taha. Oleks lilla siis juba oleks see minu..


Babyzen yoyo plus- Tunduks ideaalne lennujaama ja poes käigu käru kuid kas see oleks ka praktiline. Reisil olles kas saab kasutada näiteks hotelli kärutades ja niisama ringi liikuda. Kahtlen.. Kuid muidu vist natukene mõeldav.


Britax B-Motion 4 Plus. Tundub selline suur kobakas nagu minu X-Lander kuid samas palju kergem. Tagasiside on kärul hea ja tundub, et ideaalne oleks ka. Kõik võimalused nagu olemas kuid tahaks puutuda seda ja kuskil seda väljas eriti ei ole. Kahjuks.

Muid mõtteid pole kuid see otsus ei tule üleöö ja äkki ongi, et tuleb hoopis mingi teine käru mis pole minu soovilistis.

Tagasi päeva..

Ma suutsin sõita ka ilma liikluskindlustuseta. Õnneks oli mul läpakas ja ID-kaardi lugeja kaasas. Mis kõige parem siis õnneks oli mul raha arvel, et teha kindlustus ära. Kindlustus mul nüüd 3-kuuks. Kokku läks 115€ ja ergos tegin. Võtsin ka 10€ kütust, mis väga väike summa arvestades sellega, et selle 8-päevaga mil reisil olin on Eestis nii palju muutunud. Tõusnud kütus, üks maja on ehitatud lõpuni, tankla muutus statoiliks jne. Muidugi ka jubedad külmakraadid. Mu auto ei tahtnud algul ka tööle minna. Täiesti kohutav see lumi!