5nda päeva õhtul oli nii raske magama jääda. Ausalt öeldes ei oskagi öelda millest see oli.. Hommikul ärkasime ~10minutit enne äratuskella. Sättisime ja suht tormasime peatusesse. Peatusest võttis meid peale buss, et minna Sliema laevakese peale. Algul olin ma täitsa pettunud, et pidime vanema laevaga minema kuid tagant järgi mõtlen, et päris hea just selle laevaga sai mindud. Seal oli palju rohkem ruumi, et “soojas” olla. 

Laev suundus kõigepealt Cozo saarele. Nägime selle sadama ära. Meie ei võtnud seda pakkumist, et tutvuda ka selle saarega. Need kes võtsid siis neile korraldati kahe korrusliste bussidega sõit seal saarel. Meie aga samal ajal sõitsime siis laevukesega Comino saarele. Saar,kus pole teid ja on ainult üks hotell. Saarel elab ainult üks perekond. 

Suundusime siis Blue Laguuni poole. Vahepeal tekkis segadus, et kus see blue laguun on kuna googles nägin kus oli selline nagu koopa sees koht. Tuli hiljem siis välja, et seal sellist polegi või lihtsalt meid ei viidud sinna kuna pilte oli ka laevaga seal kohas.

Igatahes mina lubasin minna ujuma. Ma ju sellepärast sinna läksingi ja lõpuks ma selle ka ära tegin. Kõik pildid kahjuks kaameras. Kuid siiski lisan hiljem siia! 

Meie pakkumises oli tasuta söök laeval ja olid tasuta joogid. Teistel, kes läksid Cozo saarele oli ainult joogid. Sai valida kõike- veinist veeni.


Tagasi tulles oli megalt külm kuna keegi ei tulnud sinna ja ei pannud seda akent seal kinni. Need olid pärani lahti. Hanna õnneks magas terve laevasõidu tee sealt Sliema ja vastupidi. Bussireisid oli ta üleval. Tänu bussireisiga avastasime ühe väga laheda tänava kuhu plaanime homme minna. Homne päev on meil viimane päev avastada Maltat siis sellest päevaplaanist “kuuleb” homme õhtul 😄