Hommik!

Meie hommik algas spas. Läksime ujuma. Väga mõnus oli ujuda. Seal oli kuidagi vesi väga raske. Hannale ka väga meeldis. Ujusime oma ujumised ära ja tänase päeva veetsime Popeye teemapargis. Seal oli väga huvitav. Käisime erinevates majades. Samuti tehti seal popeye stiilis külastajatega ka väike film. See oli väga lahe. Kahju, et ise ei saanud osaleda. Kõik said seda seal osta 7€ eest. 

Vahepeatus kui teist bussi ootasime.

Ausalt ma ei tea mis ma selle seelikuga teen 😂


Popeye teemapargis meeldis mulle kõige rohkem jõuluküla. Seal olid erinevad majad kus näidati kuidas päkapikud töötavad. Ausalt tuli jõulune tunne seal. 

Päeva lõpus tulime me oma hotelli juurde sööma. Seal oli ka väike mänguplats lastele. Hanna ja Andri mängisid seal. Sinna tuli ühed kohalikud perega kus oli Andrile ja Hannale mängukaaslased. Nii armas oli vaadata kuidas nad mängisid.


See siis algul tehtud kui Malta pere polnud seal veel.

Käisime veel poes, et osta veits näksi bussi kui homme laeva reisule lähme. 

Nüüd varakult magama kuna homme tuleb vara tõusta! 

🤗