Tenerife oli siis mu soojamaa teine reis. Läksime sinna 2012 aastal, märtsi kuus. Ma mäletan, et vastasin palju asju järgi ja vastasin isegi töid ette. Mäletan selgelt kuidas läksin raamatutööd järgi vastama ja ette vastama. Tenerifele läksime me nädal enne koolivaheaega. Kui tagasi tulin siis sain olla mõned tunnid Eestis kui läksin Rootsi oma isaga suusareisile. Sellest mul pole üldse pilte alles. Võimalik, et kuskil on aga noh ei tea..

Tenerife oli nii mõnus koht kuhu läheks kindlasti uuesti tagasi. Me käisime seal Siam pargis ja Loro pargis. Esimene on veepark ja teine on loomaed. Mulle väga meeldisid mõlemad. Muidugi see Loro park oli hirmus kaugel meie hotellist ja sõitsime sinna väga kaua. Loro pargis nägime erinevaid loomi. Oli delfiini, merilõvide, vaalade, papagoide showd. Delfiinid on ühed väga lahedad loomad ja ükskord ma ujun nendega ka. Merilõvi showl ma sain ka temale pai teha. Vaalad ei olnud nii lahedad ja samuti papagoid. Need kuidagi tundusid tavalised kuigi lahe kogemus ikka.

Samuti käisime vulkaani vaatamas. Teide on magav kiht- ja tegevvulkaan, mis on merepinnast  3718meetrit kõrge. Teide tipp on nii kõrge, et seal on õhk palju hõredam kui merepinnal. Inimestel, kes põevad südame- ja veresoonkonnahaigusi, võivad mäe otsas ilmneda peapööritus, iiveldus ja isegi mägihaigus. Eriti rasketel juhtudel võib inimene teadvuse kaotada. Ajal, mil Teide tipp ei ole lumega kaetud, muudab ta värvi ja väljanägemist vastavalt sellele, kust temale päikesevalgus langeb. Päikeseloojangu ajal muutub ta punaseks, aga kohtab paljusid teisigi värve, isegi sinist. [-] Viimati purskas 1909.aastal. Siia juurde lisaks, et me käisime seal vulkaani vaatamas autoga ja kui me kohale jõudsime oli õhurõhk nii erinev, et päiksekreem tuli purgist välja. Samuti oleks kõrrejook kohe-kohe välja tulnud.

Päevitasime, käisime teises kuurordis, rannas ja muud väga ei teinudki. Käisime siis me kolmekesi. Majutus oli meil apartmendis ja kus me pesitsesime olime Playa de Las Americas kuurordis. Meie hotellis oli väike mänguväljaku plats, kus Andri (2-3.aastane oli) sai mängida. Lennureis läks Andril hästi. Oli paigal ja vaatas ringi, tegi nägusi ja naeris teistega. Õnneks olime võtnud reisipakkumise reisibüroost siis terve lennuki täis inimesi oli Eestist pärit.