Hei! 

Olin käinud siis lapsehoius ja peale seda sättisin vanaema Tiiu sünnipäevale. Ta sai 64-aastaseks. Enne seda käisin Maardus ära ja sain endale telefoni hoidja autosse. Nüüd saan paremini telefonis GPS vaadata ja facebookis veebida 😄


Kahjuks ei saanud ma teile pilti teha kui mu telefon seal ise küljes on aga see selleks.

Läksin siis emmele ja Andrile järgi ning sõitsime koos vanaema juurde. 


Mother & Daughter goals koos emmega. Emmel siis punase äärega ja mul sinakas äärega. Muidugi neid saab veel mitut eri moodi panna, vist 8 eri valikut.

Igatahes olin unustanud, et Mariette minu juurde pidi tulema. Mariette siis helistas mulle, et Marliis tuleb ka ja me hakkame liikuma. Mina hakkasin koju tormama. Emme jäi veel vanaema juurde. Kuna olime ühe autoga siis sai tagasi koos Avoga.

Koju jõudes läksime uuesti poodi, et osta sealt paar asja. Mariette oli Hannaga autos ja lubas mulle anda Hanna vaba õhtu. Üliänksa..

Niisiis tegime Marliisiga natukene pättust ja sellest täpsemalt rääkima ei hakka. 

Tagasi jõudes hakkasime me kõik koos pildistama. Tegime Mariette facebookis live. Samuti proovisime speech jammer’iga rääkida ja lindistasime seda Mariette telefoniga.

Lisan siia mõned lemmikumad pildid:

Oii seda palju naermist ja kisa. Nii tuli meelde lapsepõlvest seiku kuidas mängisime, ujusime basseinis, hüppasime batuudil ja olime niisama lahedad nagu tänagi 😝

Magama jõudsin suhteliselt hilja ja suure peavaluga ning joogi jänuga. Ma lihtsalt ei suutnud enam alla minna…

PS! Ülikõva video oli mul facebookis myday-is. Samuti ka pilt 😉

🤗