Hei!

Hommik algas just nii nagu minul kunagi kui lasteaeda või kooli läksin. Selline ilus päikese tõus, veidi lumine tänav, õudsalt külm auto, klaas jääs ja tunnete virr-varr. Ei tea mida uus päev toob. Ühtlasi mulle meeldised need hommikud. See tekitas mõnusa tunde aga samas oli väga rutiine. Täna hommikul ma mõistsin kui jube on ikka tööle, kooli või lasteaeda hommikul minna- närvitsev liiklus, jooksvad koolilapsed, nutused lapsed lasteaias. 

Jutuga nüüd teisele poole. Hannal on täna esimene lastehoiu päev. Kirjutan ka ametlikult kuupäeva välja- 20.jaanuar.2017

Esimesed muljed olid positiivsed. Mida rohkem ma seal olin seda negatiivsemaks läks. Mulle ei meeldinud see hoidja. Ta oli vanem naisterahvas. Ma ei tea kas ta nagu elab ka seal kohas, sest voodi oli seal ka. Hoidmine oli igatahes korteris. Naine võttis kuidagi jõuliselt ja krahmas teda. Endal kuri nägu peas nagu vihkaks lapsi. Alati kui Hanna läks riiulite juurde ja uuris sealt miskit siis võttis selle mänguasja ning tõi toa keskele nii mänguasja kui ka lapse. Kui Hanna kastist asju hakkas võtma ja mõned mänguasjad veidi kaugemale lendas siis ütles tubli. Mulle kõlas see nagu halvasti, et tubli. Koguaeg sättis neid mänguasju tagasi ja nagu popises omaette. Väga halb mulje jäi. Tahab saada 40€ korra eest. Minu arust see väga kallis. Võtan pigem hoidja ja minule on kirjutanud kaks inimest kes oleks asukoha poolest ideaalsed. Võtan uuesti nendega ühendust. 

Naine siis rääkis kuidas lapsed söövad nii palju, et jube. Söövad neli korda päevas. Talvel söövad veel rohkem. Samuti koguaeg korrutas, et Hanna on nii pisi ja see tekitas ebamugavust minul.

Lahkusin lastehoiust nii, et ta pidi teise lapsega õue minema kuid ma olen maja ees oodanud 30minutit ja mida pole on nemad. Nii kui hakkasin ära minema tulid nemad välja.

PS! Nende korter oli väga külm

Veidi pilte: