Hei! 

Pole nüüd üpris kaua kirjutanud ega ka videot siia lisanud. Kohe räägin teile miks..

Hanna jäi peale aastavahetust haigeks. Nagu juba võisite lugeda siis Hannal tuli hästi palju rähma silmadest. Käisin arsti juures ja käisin apteekis. Apteekis mingi mees ütles, et see rähm on tal nohust. Ninakollid tulevad silmast välja.. Nagu what?!? Igatahes ostsin Hannale silmatilgad. Panin esimest korda silma ja Hanna uinus järsult nagu oleksin talle unerohtu andnud. Koju jõudes sain aru, mis tegelikult on. Hannal on tõusnud ka palavik. Viimati kui kraadisin oli 38. Sai rohtu. Hannal on väga kinnine nohu ja kui panen rohtu siis läheb lahtisemaks aga siis tema tõmbab seda ninna tagasi. Meil kohe vägisi käib see nohu välja pumpamine. Mis lisaks kõigele juurde on meil mähkme allergia. Hannal on pepu nii katki, et suured haavad kohe. Ma olen täitsa nutu ääre peal. Mul nii nii kurb ja kahju, et Hannal selline olukord on. Aa köha ka.

Niisiis meie hommikused toimingut hakkavadki niimoodi

  1. Mähkuvahetus + neutral tsinksalv pepule
  2. Nohu turse vähendamine Zyrdec rohu abil (kui ei anna võib tekkida kõrvapõletik)
  3. D-vitamiin mis peaks iga laps saama päevas
  4. Naatriumkloriid. Puhastamaks nina ja silmi
  5. Naatriumkloriidi silmatilgad OCU flash
  6. Hanerasv rinnale ja jalatallale. Kuna Hanna ei jää toas magama siis esimesed 5-10 minutit on ta õues vankris ja sellel juhul panen ka põskedele
  7. Palaviku alandaja mida pildil pole on Panadol maasikamaitseline


Eile veel palavikku ei olnud ja siis käisime me Pukkide juures külas. Sõime krõpsu, mängisime monopoly. Monopol see kaardimaksega on üli vinge..Vaatasime ka Titanicu kordust ja jõudsime kell 4 öösel koju. Teed olid jubedad ja räige lumesadu oli nii, et terve tee sõitsin 30-40km/h.

Täna hommiku poole sain kodus olla ja koristada. Hiljem käisin Lasnamäel ja Viimsis ära. Vaatasin, et igal pool on kütusehinnad järsult tõusnud selle lumega. Õnneks Viimsi statoilis on hind kõige odavam ja sealt ma võtsin väheke kütust, 7€ eest. Ostsin veel poest mõned asjad ja nagu teate on kohustuslik käik subwaysse. Samuti ka seekord, kulutasin oma aja subways. 

Ja veel üks uudis!!! Hannal on nüüd 7 hammast ja saan seda märkida uhkesse raamatusse, mis Hannale kingiti G* õe poolt 😄😊

Samuti otsin Hannale uut käru. Mul oleks vaja käru mis oleks minu kärude kokku liidetud tegelane.

Chicco mutliway evo (pilt võetud netist)


X-Lander X-move asia (pilt võetud netist)


Nagu näha siis kärud täitsa erinevad. Ideaalne käru oleks mul selline kui X-lander oleks chicco kaalu ja läheks samamoodi kokku nagu chicco. See oleks nii perff..

Oma täpsemat iseloomustust kärudest kirjutan järgmises postituses

🤗