Hei! 

Päev oli tavaline nagu ikka. Ma hakkasin veel õppima. Tegin ajalugu ja bioloogit. Marlon tuli Eestisse ja me saime peale minu õppimist kokku. Hanna jäi mul empsiga koju. Saime kuskil kell 1 öösel kokku. Istusime Meriväljal ühes väga ilusas kohas, kus kõiki linna tulesid oli näha. Väga mõnus koht. Kindlasti lähen sinna veel ka 😊

Hiljem saime Marliisi ja Jürksiga kokku. Sõitsime Lasnamäel ringi. Käisime ka söögiplatsil ja statoilis kakao/kohvi järgi. Statoilis käisime kaks korda. Mina võtsin mõlemal korral suure piparmündikakao. Marliis võttis algul cap. ja pärast kakao. Ma kahjuks ei mäleta enam mis Marlon võttis. Mul pärast hakkas nii paha kakaost. Kõht hakkas valutama.

Pärast viisin Marliisi ja Jürksi minema ning siis Marloni. Ma jõudsin oma tuppa voodisse pikali kell 6 hommikul. Jäime siis koos Hannaga tuttu. Hanna oli kell 3 öösel ülesse ärganud ja emme pidi temaga öösel tegelema. Magasid minu toas. Õigemini olid minu toas. Koju jõudes jäi Hanna kohe tuttu. Hanna nii igatses mind. Kurb samas, et Hanna nii emmekas on kuigi ta magab oma voodis ja öösel ei tohiks see probleem olla. Ma veel panin Hanna ise ka magama. Muidugi võis selle taga olla Andri, et äratas ta vahepeal üles. Nad vahepeal olid ühes samas toas. 


Tagasi tulles..

Mulle väga meeldis ja oli hea vaheldus. Aitäh Teile!

*

Hommikul ärkasime. Hanna vist ärkas enne mind veidikene. Peale seda läksime alla sööma ja muud ei ole päevaga midagi teinud. Käisin muidugi vahepeal postkontoris ja Lasnamäel, et müüa paar asja maha. Samuti tegime pilte emme jopede ja mantlite hunnikust mida müüme. Kui sa oled suurus M/L ja sul pole ilusat jopet või mantlit siis kirjuta julgelt mulle. Minu sotsiaalmeediad on igalpool nähtavalt siin 😄

Sain postkontorist Hannale kõhukotikese. See aasta lähme Maltale. Eelmisel aastal kui Horvaatias käisime oli peaaegu samasugune kõhukott ainult, et sinine. Nüüd lilla. Usun, et hakkan seda kasutama niipidi. Horvaatias käisin nii, et Hanna oli kõhu peal. 


Kui leian siis lisan siia ka oma eelmise aasta reisipildi kõhukotiga.

Ostsin nüüd täna endale ka läätsed ära. Tugevamad, nagu mul vaja on. Hetkel mul liiga nõrgad ja liikluses väga hästi ei näe.

Täna ma õppida pole saanud ja oma õppimist alustan nüüd uuesti uuel aastal. Samuti leidsin Hannale vist lapsehoidja. Pean enne pikalt uurima ja mõtlema kui kellegi juurde viima hakkan. Lapsehoidast veel, et elab 3-toalises korteris Lasnamäel. Tal on kolm last ja kaks või kolm kassi. Ma ei mäleta enam täpselt. On 25-aastane ja soovib 4€ tund saada, mis minu meelest natukene palju. See teeb 30€ päev. Olin ise arvestanud 20€ päev. See tunduks parem ja ideaalsem. Ma ei julge talle nagu kohe nii ka kirjutada. Kui juba kooliaeg hakkab lähenema siis kirjutan temaga täpsemalt. Neti teel jäi igati hea mulje temast ja mulle tundub, et tema olekski see õige. Samas ei saa ma 100% kinnitada. Pole inimesega kohtunud ja näinud tegevust lapsega. Niisiis las see jääda praegu, küll jõuab..

Nüüd hakkame õhtust sööma ja varsti tuttu!

🤗