Hei! 

Eilne päev oli nii tegus. Ärkasime, panime riidesse ja läksime vanaema juurde. Olime seal veits ja ma läksin panka. Pangast sain uue pangakaardi endale. Peale panka läksin postkontorisse. Sain sealt subway saiakeste aluse. Väga lahe. Läksin siis poodi ja ostsin asju, et teha saiakesi. Tegin siis taigna ja nendega läks üli kaua aega. Ma ei jõudnud kuidagi ootada. Tahtsin juba lõpptulemust proovida. Muidu see tainas peab kerkima ja värki. Lõpptulemus ahjus ja siis kui täitsa valmis. 


Minu saiake on siis juustu oregano sai koos salaamivorsti, juustu, kapsa, kurgi ja tomatiga. Maitseained veel peal sool, pipar ja oregano. Kastmeks sinepi ja mee kaste. Sai tuli oodatust parem kuid parem kui subways, seda ei olnud. Mulle tundus, et see juust oli liiga kaua ahjus, mõtlen siis saia peal olev juust. See mulle ei maitsenud kuid muidu oli väga head. Sai kiirelt otsa. Niivõrd hea oli

Argo tegi siis koos Andriga piparkooke ja majakese ka.


Väga lahe majake. Aknad on “klaasist” ja puha. Piparkoogid olid väga maitsvad. Sellised mõnusad pehmed ja suured. Väga hea piparkoogi tegija. 

Nii lõppes meie õhtune kokkamine. Peale seda läksime magama.