Hei kallid blogi lugejad!

Tahan teile teha ühe väikse loosikese kuid loe enne mu päevast.. 😆

Täna käisin siis raha maha söömas ja poodlemas. Käisin subways, see juba tavaline.. Ostsin endale kampsun kleidi. Selline punakas aga samas lillakas. Ostsin endale ka öösärgi mummulise. Samas nunnu ja väga mugav. Leidsin veel ühe väga armsa pluusi, mis maksis terve varanduse peaaegu. Lisan asjadest hiljem ka pildi kui olen ennast sättinud pildistamis lainele. Samuti käisin täna õismäel, et oma kell ära parandada. Kui ma oma kella tagasi sain siis ma armusin sellesse. Natukene võõras on vaadata kuna olin/olen harjunud katkise kellaga. Kellaga veel selline lugu, et need numbrid on mega erksad ja kohe näha, et tegemist uue asjaga. Kodus pean nüüd testima kaua aku vastu peab ja siis tahaks seda müüki panna, vist. Tahaksin endale uuemat polarit. Tahaksin polar A360. Mulle nagu meeldib see aga samas ei meeldi. Tahaks seda natukene näppida ja katsetada siis ehk oskaks mõelda edasi..Mul oli katki enne see hõbedane detail.

Minu põhiline asi mille pärast läksin poodidesse oli leida PÜKSID!!! Küsimus teile, kus saab pükse, mis sobiks minu sugusele pikale inimesele? Ei soovi selliseid kus püksid oleks nabani. Just madalaid. Sooviks selliseid sinakaid aga samas mitte tumedad ega heledad.. Oehh, käisin kõik poed läbi ja ei ole noh. Ma ei teagi nüüd. Ma hiljuti leidin ühed püksid mis mulle väga meeldisid kuid neid enam polnud. 

Emps ostis kaks jopet. Ühe ostis suht emotsioonidest. Vähemalt nii ütles. Ostis siis beežika jope kus ka mõnus karv peal. Selle kavatseb Maltale kaasa võtta. Ostis veel ühe lilla jope, mis vist läheb müüki. Selline must või hoopis hallikas kleidimoodi pluusi ja retuusid. Lisan ka pildi siia kui saan selle tehtud. Eile käis ka poodides ja ostis vägeva nokamütsi. See sama millega eile poseerisin pildi peal 😄

Mina üldse ei tea mida Maltale võtta kuna mul Hannaga kahepeale väike kohver siis sinna ei mahu nädala asju. Eriti veel meie kahe asju. Seda aga lähemalt tulevikus..

Poodlemine ikka nii väga väsitab, et kui tavaliselt ma kell 5 hommikul magama läinud siis tahaksin seda kohe praegu teha 😏 Aa ja sain veel ühed asjad maha müüdud. Varsti saan ehk Malta hotelli raha kokku 😊 

Koju jõudes me vaatasime ühte huvitavat filmi, sõime ja nüüd oleme voodis pikali. 


Aa, loos ka veel.. Jäta kommentaar kas võiksin teha ka video postitusi ja mis teemadel näiteks? Või lihtsalt vlog? Loosi võitja saab endale kontuurimispaleti 😊 PS! Et loos välja loosida peab osalema loosimises vähemalt 25 inimest. Loosimine toimub 8.jaanuaril. Lisaks võitja saab salapärase kingituse väärtuses 12€. Kõik jagama&likema&kommima! 

Good Night! 

🤗