Täna käisid meie juures Liivi ja Steaven koos lastega. Lapsed said kingitusi ja samuti sai ka Hanna kingitusi. Kuna teised on juba kõik suuremad siis oskasid võtta ise kingi puu alt. Hanna jäi sinna vaatama Lukast kuidas ta kinki lahti tegi. Hannal tekkis selline nägu pähe, et mul hakkas temast kurb. Niisiis Argo andis talle puu alt kingi ja Hanna hakkas seda lahti tegema. Hannale meeldivad kingikotid rohkem kui pakitud kingid. 

Jõulustress oli meil igalühel. Avo ja Anneli nääklesid üksteise kallal. Mina muutusin kurvaks sellest. Siis karjuti minu peale. Andri oli hiljem tige kuna ei saanud midagi erilist jõuluvanalt ja teda pidi nii kaua ootama. Õnneks täna ta sai ühe auto ja ta oli nii õnnelik kuid kahjuks see auto läks koheselt katki. Isegi Hannal oli stress. Nutis eile nii pikalt enne kui magama jäi.. Ma usun, et kõiges on süüdi see, et lund pole maas. Nüüd kui lund peaks tulema olen ma väga kurb. Ainult ju jõuluks seda tahamegi.. 
Et järgmisel aastal vältida jõulustressi siis soovime me kõik kogu perega jõuluvanalt soojamaa reisi või vaadates meie ilmu siis hoopis lapimaa reisi 😬

Igatahes…

Nüüd sai see jõulustress ka läbi ja saab vahepeal hinge tõmmata ja minna uude aasta. Mõtlen, et jõulud on nii tegus aastaaeg ja siis peale jõule on nagu tühitunne, et midagi pole teha ja kuskil olla. Muidugi nüüd hakkab sünnipäevade hooaaeg. Meil just millegi poolest on kõik pereliikmed sündinud sügisel ja talvel..

Mina 17.oktoober, Andri 25.november, Hanna 17.detsember, Argo 18.detsember, Mu ema 17.jaanuar, Tiiul vist 20.jaanuar, Liivi 27.jaanuar. Siis tuleb hull vahe ja hakkab uuesti. Vist Lukasel on ka sügisel. Mu tädil on 31.detsember ja ta lapsel, Kippenil on veebruaris ja Kertu oli vist suvel. Anette 4.juuli, Sebastian suvel, Steavenil suvel, Avol on 18.mai ja Karil ka mais. Igatahes rohkem mul küll ei meenu. Sellega tuli mul mõte, et teen niiöelda sünnipäeva kalendri kus kõigi lähedaste ja sõprade sünnipäevad sees..

Täna müüsin ka paar asja maha ja panin Lasnamäel posti. Siis liikusin koju kuna külalised olid. 

Muud me väga ei teinudki. Nüüd ma magama ka ära! 😊


🤗