Täna sai tort tellitud?!? Jah

Käidud selveris?!? Jah

Maximas?!? Jah

Postkontoris?!? Jah

Elisasse helistasin?!?  Ups
Igatahes nagu võite juba arvata siis käisin oma käigud ära. Sain posti ja sain ka Hanna sünnipäevaks viimased asjad. Tordi tellisin ka ära. Ma usun, et see võib vinge tort tulla 😄 Unustasin kahjuks Elisasse helistada.. Mul oli kõnearve nagu megalt suur aga nagu mille peale? Seda tahaks teada.

Ma vahepeal sain nii kurb kuna järjest inimesed ütlesid, et ei saa tulla sünnipäevale. Nüüd ikkagi Kelli ütles, et ta sai valesti aru ja ta tuleb. Jehuu 😍

Täna sain ka jõulupakid pakitud. Unustasin enne pilti teha kui pakkisin aga lõpp tulemus selline.. 


Vanaema kingitus ununes pildi peale panna

Hiljem räägin ka sisust. 

Avo käis veel täna karupoeg puhhis kööki ära toomas ja paigutasime selle ka minu tuppa ära. Ma pean selleks sobivama koha leidma ainult 


Koju jõudes esimese asjana öeldi, et ma teeksin kohvi. Said oma kohvid kätte ja läksid peole. Andril on täna jõulupidu lasteaias ja mina sinna kahjuks kaasa ei saanud minna. Oleksin väga tahtnud näha teda seal. Nagu vist eelmises postituses mainisin siis käisin ka täna Hannaga arsti juures. Jäime veidikene hiljaks kuid pole hullu midagi. Hanna on 75cm pikk ja kaalub peaaegu 9,8kg. Hannal on väga tugev nohu mis võib üle minna kõrvapõletikuks. Näidud hakkasid sinnapoole kalduma. Arst kirjutas välja rohu mida peame võtma. Hommikul ja õhtul. See peaks turset maha võtma ja kanalid vabaks tegema. Samuti pean Hannale soolalahusega auru tegema ja tatti välja pumpama. Imikutel on väga ohtlik nohu ja alles nüüd sain teada, et kui beebil nohu siis tuleb koheselt pöörduda arsti juurde ja ravida. Niisiis saab Hanna alles nädala pärast süsti. Järgmine kord arsti vastuvõtt on alles poole aastapärast ehk suvel. Muidu oli kontroll iga kuu. 


Hannaga arsti ootamas

Teate mis mulle närvidele käib? Mul on kaks kirjasõpra kes on nii tüütud. Aina helistavad läbi facebooki isegi siis kui ma minuti jooksul ei vasta. Kohutav, muidugi mulle meeldib kirjutada aga mitte nii pealetükkivate meestega. Ma olin nagu 5 minutit eemal ja ma ei öelnud, et ma eemal ja suudeti mulle helistada 6 korda. Samuti siis kui olen autoga sõitnud. Kuulen kuidas telefon heliseb. Oehh, tuleb vist ära blokkida. Nad kujutavad ette, et ma kohe jooksen nendega kohtama. Üks kutsus mind reisile ja et ta maksab kõik kinni ning Hanna pileti ka veel 😂 Ma nagu sitaks lähen täiesti võhivõõra inimesega reisile.. Isegi siis ei läheks kui peale makstakse. Kindlasti üks nendest juba leidsi ka mu blogi kuna ta stalkis kõik asjad ära. Niisiis kui loed seda siis võiksid vähe tuure vähemaks võtta. 

Aga nüüd lähme mängima köögiga

🤗