Täna käisime Rocca al Mare vabaõhumuuseumis jõulukülas. Täitsa vahva ja jõulune tunne tuli. Käisime nendes taludes ja igas talus oli mingi tegevus. Esimeses talus on käsitöö laat koos teega. Teises olid perenaised kes laulsid ja sai meisterdada küünlavalgel midagi huvitavat. Täitsa huvitav tunne oli seal. Kolmandas talus olid jõulueelsed pulmad. Lauas söödi ja hiljem pruutpaar tegi tantsu. Samuti karjuti kibe ja nad suudlesid. Täitsa huvitav kas nad päriselt olid võõrad?!? Pakuti veel koduõlu seal. Seejärel suunudsime me kabelisse kus tuldi rääkima valgusest. Valguse tähendus on läbi aastate küllalt muutunud. Kunagi oli valgus väga kummaline asi, mida ei nähtud igapäev ja saadi küünlavalgel valgust. Peale seda külastasime me külapoodi. Ostsime sealt kommi. Täitsa omapärased. Seejärel suundusime kooli, mis tekitas väga jõululiku meeleolu. Need seaprae ja kapsa lõhnad tekitasid väga meeleoluka mälestuse sellest. Seal sai veel jõululaule laulda koos “muusika õpetajaga”. Ta mängis seal klaveril ja kõik külastajad laulsid nagu oleksid kooli päriselt jõudnud. Nälg selleks ajaks juba tõeliselt suur ja suunduse me Kolu kõrtsi. Mina võtsin süldi koos lisandiga ja emps võttis mul seapraadi. Sõime korralikult eesti toitu ja lapsed mängisid seal teiste lastega. Seal oli üks Hannast veidi vanem laps ja nad olid üksteisest huvitatud. Mõlemad “jooksid”. Väga lahe oli vaadata. Ma ei jõua ära öelda seda, et lapsed tõesti kasvavad mega kiirelt! Üritan seda viimast korda kirjutada 😆


Peatänav küünlasäras


Kindlasti ärge unustage vaadata videot hannelisel instagramist!

Hanna pidas ennast väga ilusasti üleval. Hanna oli terve see aeg üleval ja vaatas huviga ringi. Hanna nägi välja ilus roosa lumememm.

Peale jõuluküla suundusime ülemistesse. Sain kokku ühe tüdrukuga. Peale seda läksime me koju. Täna siis niiöelda peaks Argo pidama sünnipäeva perega aga seda pole siiani juhtunud. Eile pidas Argo oma 30ndat sünnipäeva ja meid ei kutsutud. Kõik teised olid kutsutud. Ei tea mis tal viga hakkas.. Niisiis vaatame siin telekat ja naudime viimast aventi mandariinide seltsis 🙈

Teile soovin ilusat viimast aventi ja kena pühapäeva õhtut!

🤗

Lisasin ka meie facebooki lehele meigi tooted, mis on müügil. Kui tekib soov siis võtke ühendust! 😊