Hei!

Eile oli selline kummaline päev kus mul oli väga paha olla. Mul käis teist päeva pea ringi ja valutas nagu hakkaks migreen tulema. Vahepeal suri ka jalg ära. Õnneks seda ei juhtunud ja võtsin valuvaigistit, mis tegelikult üldse ei aidanud. Käisin veel Maardus postil ka järgi.

Eile hilisõhtul lakkas telefon töötamast. Täitsa kohtuav. Hakkasin Cätu lutiketist pilti tegema ja siis Avo kutsus mind korra üles ning tagasi tulles kutu-piilu. Mul home nupp täiesti tuli kuum ja seda oli ka hommikul katsudes. Igalt poolt mujalt selline pigem külma võitu. Niisiis ei saanudki teha pilti lutiketist ja ei saanud seda ka lõpetatud.
Hakkasin siis magama minema ja olin jäämas magama kui korraga ma ärkasin üles ning meenus kuidas ma üles tõusen ilma äratuskellata. Täna ma ju pean minema Cätu ja ta beebiga arsti juurde. Ma mäletan, et kunagi ma ostsin endale roosa südamega äratuskella ja ostsin ka G* sellise punase. Tema veel nurises selle kingi üle. See oli valentinipäevaks. Talle ei meeldinud see kell kuna see tiksus rõvedalt. Siis kui me koos ei elanud siis ta koguaeg mu roosat kella vihkas. Võimalik, et sellepärast ma seda enam ei leiagi 😄

Läksin magama siis niimoodi mõeldes, et kui ärkan siis ärkan ja kui ei ärka siis ma ju öösel kirjutasin Cätule hoitava kirja. Igatahes ma ärkasin ilma äratuskellata. Ma olen tõesti väga tubli! Nüüd jällegi ei vasta Cätu mulle. Oeh seda jama.. Plus mul täna võibolla endal Hannaga arst aga kuna mul ei ole telefoni siis ma ei saa ka üle kontrollida seda. Kedagi pole kodus kah.

Ma nägin ka und vaimudest. Nägin mingit vanalinna, mis polnud Tallinna Vanalinn. See oli hoopis miskit muud. Ma nägin seal mingit raamatukogu, kus ma käisin allkirjastamas mdiagi. Unes olles ma käisin Vanalinnas kuskil koolis. Seal oli ka mingi kirik kus me Lasnamäe Üldgümnaasiumi kooliga käisime. Ma mäletan, et see oli mingist kolmest sõnast koosnev. Seal oli mingi kaks kambrit, kus poisid ja tüdrukud eraldi olid. Me Samela, Janeka ja kaks tüdrukut oli veel keda ma ei mäleta. Janeka ja Samela oli kindlalt. Seal oli mingi kiri ja siis pidime nagu niiöelda mõistatuse välja lahendama. Meil läks asi veits käest ja meil tuli selle kiriku vaim välja. Samela kamm oli see mis viitas meile asju. See nägi välja nagu ouija board. Igatahes jaa see oli väga kummaline. Peale seda küsis giid mis põnevat seal tegite. Poisid ütlesid, et nad lihtsalt istusid ja midagi ei juhtunud. Me aga hakkasime seal mingit kirja lugema mis ma juhuslikult leidsin. Rääkisime oma kogemusest ja rääkisime, et saatsime vaimu ikkagi ära. Saime aru, et läks minema sellega, et telefoni lennuki reziim läks ära. Enne oli peal.

Ma olen ühe korra näinud veel sellist und kunagi ammu. Siis oli samuti, et tüdrukud istusid ja poisid lahendasid. Huvitav, et niimoodi oli vastupidi kuna suutsin niiöelda unenägu muuta kuna olen näinud  seda ennegi. Mulle väga meeldis uni ja nüüd aeg seal maal kus ma peaks liigutama..

Tsauki tsau ja …

 

Ilusat päeva algust!