Vahepeal ma ei ole mitte midagi teinud. Olen olnud terve see aeg kodus. Hanna muidugi magab magusat und. Vahepeal mõtlesin, et läheks jalutama koos temaga aga siis mõtlesin ikka ümber. Mulle tundub, et õues on mega külm. Ei tahaks sinna nagu üldse minna aga samas Hanna sokutan küll sinna õue ära 😂 Saaksin ma ka lebada niimoodi teki kuhja all ja keegi lükkaks mind siis ma olen igati nõus 😄

Eile siis suurt midagi ei teinud. Õhtul käisin maximas Maardus. Käisin ka pakil järel. Sain kaup24’st Hanna sünnipäeva kingi kätte. Suht vinge näeb isegi välja. Sellest juttu siis kui teised kingid ka käes või hoopis siis kui jõulumees on ära käinud.

Öösel hakkasin siis juukseid värvima.. Arvake mis värvi? …. Punane 😄

Täna olen terve päeva peaaegu voodis vedelenud. Hommikul käisime söömas all ja vaatasime shreki. Mingi halloweeni teemaline oli. Rääkisid seal õudusjutte.

Aa ja siis see pilt.. Kus on Hanna? Ja selle vastusHanna tõesti jäi ise niimoodi magama ja nii teist korda oma elus. Väga vinge tegelt vaadata. Ma juba ehmusin kuhu Hanna läks ja ma ka esimese hooga ei leidnud teda. 

Leidsin veel facebookist ühe väga vinge pildi ja alati noku teemalised pildid tuleb mulle ette Jane ja mu emps. Neil see mingi põhiteema ja emps tahab või juba tegi kingiks noku tassi. Millalgi kinkis ta sussid talle noku kujulised. Millalgi olid kõrvarõngad ka 😂 

Üleeile hakkas nutivaba nädalavahetus facebookis. Mina alles nüüd nägin seda, et see juba käib. Olen tõesti üks nuti sõltlane aga kuna ma alles nüüd selle avastasin siis võtan ikkagi väljakutse vastu ja lähen teen midagi paremat..

🤗