Hei hei!

Täna olen siis terve päev tegelenud jõulukingitustega ja reisiga. See aasta teen ma väga odavalt kingid nagu enne kirjutasin. Selline vinge lehekülg on olemas nagu Kaup24. Valisin sealt väga vinged kingid välja ja samas ka odavad. Nendest täpsemalt räägin peale jõule. Saladuskatte all võin öelda, et mul läks kokku 12€ (omnvia post sees). Eks näis reaalselt kui kätte saan kas on vinged aga kodus arvutitaga olles vaatasin, et mulle küll meeldiks. Samuti sain Hannale sünnipäevaks kingi. Hannale ma jõulukinki ei ostnud kuna tahan osta selle köögi talle. Maltale reisi ostsin ka ära. Väga 5 tundub ja ootan juba seda päeva. Reis siis toimub 30.jaanuaril. Maksin veel uusaasta peo ära ka emmele ja nüüd ma suht rahast lage. Pean veel Hanna toidud üle vaatama ja talle asjad ostma veel. Kütust vaja võtta ja siis ongi vist rahakotis kena 0.

Hannal vahepeal hakkas igav. Otsi kus on laps!


Leidsid või? Järgmises postituses annan ka vastuse teada. 😊

Väga vahva, et Hanna vanaisa Avo kingib Hannale sünnipäevaks Zelluloosi batuudikeskuses selle toa. Suur suur aitäh talle! 

Muud ei midagi vist 

🤗