Mis teie soovite jõuludeks saada?

Mina soovin jõuluvanalt saada ratsa varustust. Kuna mul juba kaska ja kindad olemas siis jõuluvana koti sees võiks olla ratsapüksid, uued kindad ja säärised ning monopoly pangakaardiga. Tutvusin just kahe odava e-poega kus saab kõike neid asju väga soodsa hinna eest. Panin ka selle lehekülje jõuluvanale kirja. 😄

Nüüd on mul auto ja load ning saan hakata käima normaalselt ratsatrennis. Enne kui ma käisin siis buss läks sinna aga kuidagi ära ei saanud. Alati pidi keegi järgi tulema. Muud moodi sealt ära ei saanud. Nüüd mul auto ja saan minna ükskõik kuhu talli ratsutama kui neile sobib. Valisin juba ühe talli välja kuhu ma olen tahtnud korduvalt minna kuid kuidagi ei ole transpordi ajad klappinud. Samuti jäin ükskord haigeks kui oleksin pidanud minema. Loodan, et nad võtavad ka mind nüüd vastu 😊

Hannale ma tahaksin, et jõuluvana toob talle mängu köögi puust. Hiljuti vaatasin kaubamajast lastemaailmast ja nägin seal päris korralikku kööki, see sobiks ideaalselt Hannale. Samuti mulle meeldib see väga. Hind on muidugi väga krõbe aga teeksin talle kaks kinki korraga. Nii sünnipäeva kui ka jõulu. Muidugi kui keegi Hannale peaks sünnipäevaks raha kinkima siis see läheb ka sinna köögi ostmiseks. Nii, et kui sa loed seda siis sa tead seda, mis Hanna sai selle eest 😊 Loodan, et seda ära ei osteta 😄

Muud tahtmisi mul küll ei ole jõuluks. Ma mäletan kui ma laps olin siis mul oli nendest soovidest kuskil 10korda suurem list. 


See ongi see köök

Loodan, et jõuluvanal on nii palju raha ja saab lubada neid kõiki asju 😊

Igatahes, kes minuga monopoly tuleb siis mängima? 😄