Peegel must, sorri! 😄
Hanna ärkas ja Hannal täitsa köha. Hakkasime kohe auru tegema. Hannale ei meeldi auru tegemine. Ma siis muud moodi ei saanudki kui istusin ta kõrval niimoodi..


Täna siis Andril sünnipäeva pidamine ja pidas siis oma sünnipäeva mängumaal. Zelluloosi batuudikeskuses. Täitsa omapärane. Hanna ja Meelisega lasime liumäest ka veel alla. Mängisime võidu korvpalli Arvoga. Ta täitsa korvpalli pro. Nagu arvata võib siis sain pähe. Viis korvi oleks pidanud veel viskama siis oleks olnud viik.  Käisime ka 5D kinos seal. Esimene kord läksid lapsed ja teine kord siis suuremad plus kaks väikest lasteaia last. Võtsime õuduka ja see oli väga lahe. Ma vist kaks korda ehmusin ja siis ma lihtsalt naersin. See film oleks palju ägedam olnud kui oleks olnud lühem. Lõpp oli täiesti mõtetu loksumine. Samuti üks pisike tüdruk hakkas nutma seal. Kurb hakkas. Hanna pidas ka ennast hästi üleval. Kuskil pool tundi enne lõppu hakkas vinguma väheke kuna see oli täpselt tema uneajast. 


Peale Zelluloosi siis suundusime meie koju afterparty’le. Hanna jäi autos magama ja siis viisin ta oma tuppa võrevoodisse. Magas vist kaks tundi. Meie samal ajal panime legosi kokku. Mina panin ühe auto kokku ja panin veel teise põneva auto kokku, üleni metallist.


😍Täna õhtul sündis Cathlynil pisipoeg😍Väga vahva uudis siia 😊 Tahaks juba näha pisikest ja neid värskeid titevarbaid ning sülle võtta kui julgeb ja lastakse 😁

Öösel läks Hannal veel hullemaks. Tuli palavik ja nohu. Täitsa kurb on vaadata. Kunagi kui mu emps mu kõrval oli/on ja ma haige olin siis ma mõtlesin, et kas ta nagu teeskleb seda?!? Nüüd tean omast kogemusest, et see teeb ikka väga kurvaks kui su laps piinleb ja midagi ise ei saa teha..